Tips för att tillämpa falska ögonfransar

 

1.

Förbered ögonlocket. Rengör locket på alla lager av smink, torkad hud eller nattens sömn. Dra av en bomullsplatta dabbled i ögon smink remover över locket. Skölj noggrant med kallt vatten. Torka med en mjuk handduk.

2.

Applicera limet. Sätt dina falska ögonfransar ut på en ren yta och kläm en tunn limma längs basen. Använd en tandpetare för att fördela limet jämnt. Låt inte limet gobba eller kula över kanterna. Låt inte det röra vid själva ögonfransarna eller de kommer att klumpa ihop.

3.

Tryck lätt på ögonfransbasen för ögonlocket. Börja vid ögonlocks inre hörn, placera noga ögonfransremsan bakom dina naturliga fransar. Tryck försiktigt när du rör dig och säkrar ögonfransarna på plats. Kom så nära som möjligt mot kanten av locket utan något överhäng.

4.

Testa placeringen. Blinka dina ögon flera gånger och kolla in din placering i spegeln. Om dina falska ögonfransar hindrar ögonrörelsen eller ser krokigt ut, ta bort dem, rengör limet med ögonmakeupavlägsningen, tvätta bort ögonlocket och starta igen.

5.

Separera fransarna. När dina falska ögonfransar är ordentligt på plats, använd en tandpetare eller den skarpa kanten av en stor, fet säkerhetsstift för att noga separera fransarna. Detta försäkrar att de inte är klumpiga ihop och mjukade att blanda med dina naturliga fransar.

Tips och varningar

  • Applicera ytterligare ögonmakeup först efter de falska ögonfransarna är ordentligt på plats och limet har torkat i flera minuter. Var försiktig med att svepa ögonskugga över området så att du inte knackar på de falska fransarna.
  • Du kan ansöka mascara, men var väldigt mild. Försök också att hålla mascaraen på dina naturliga fransar bara för att meddela dem lite med de falska fransarna. Falska ögonfransar är vanligtvis modiga nog att inte behöva någon extra smink på dem.
  • Bär din ögonfranslim, tandpetare och ögonmakeupborttagare med dig om dina ögonfransar faller av under kvällen.
  • < li> Använd bomullspudar i stället för bomullsbollar. Bomullskulor kan lämna filament över dina ögonfransar.
  • Var försiktig om du kastar på ett par solglasögon eller andra glasögon. De kan göra ögonen till ett skådespel om de slänger dina ögonfransar när du blinkar.
  • Falska ögonfransar gör en vanlig öga i en extra ögonboll. Dessa små föremål är perfekta att få den sexuella kattungeutseendet från 1960-talet, imitera Cleopatra eller använda för några Halloween-kostymer. Applicera falska ögonfransar med en mild touch.