Hur man använder ögonlock i tyg

 

Hur man använder ögonlock i tyg

1.

Veta hur många du vill använda Innan du börjar lägga ögonen i vad du än gör bestämmer du hur många du vill att använda, hur stor du vill ha dem, de färger du vill att de ska vara, hur långt ifrån varandra vill du ha dem åtskilda och om de 'är helt enkelt för inredning eller om de' har tyg eller en sladd som löper genom dem. Markera var du vill ögonlocken och se till att det ser ut som om du vill att den ska vara.

2.

Markera hålen i tygerna Med ögonlocken kvar på tyget, spåra runt insidan av ögonlocken , och se till att du kan se linjen (som senare kommer att täckas av ögonen). Markera var du vill ha ögonlocken och se till att det ser ut som om du vill att den ska vara. Gör ett hål som är tillräckligt stort för att ögonaxeln ska gå igenom. Gör det inte för stort eller det kommer inte att greppa tyget korrekt. Försök mycket svårt att inte göra det för lite heller. Ögonaxel genom hålet Tryck på ögonaxeln genom hålet och t o den andra sidan av tyget tills den är på plats. Om hålet är för litet, gör det lite större så att tyget inte sträcker sig. Var försiktig så att hålet inte är för stort eller att du inte kommer att kunna klara din ögon.

< p> 4. Applicera Eyelet PlatePlace materialet någonstans platt och hårt, som en bänkskiva, golvet eller ett bord. Placera sedan ögonplattan över axeln och trimma eventuella extra bitar av tyg. Nu, hammar ögonplattan, whacking det flera gånger. Ta bort ögon setter och voila, en mycket professionell ögon.

Tips och varningar

  • Se till att ytan du hammerar på är platt och hårt, så att hammaren inte lämnar ögonmärken på bordet och så att ögonen sitter jämnt.
  • Öva på ett skrot tills du har det rätt och trivs med att göra det på din officiella handväska eller andra tyger.
  • Eyelets kan användas för att pynta plånböcker eller kläder, att hänga gardiner eller stänga saker. Även om det inte är komplicerat kan ögonlocken vara frustrerande eftersom de är små, svåra att se, lätt att förlora och ännu mer frustrerande för tråden. Lyckligtvis är processen lite som att cykla: När du väl vet hur man gör det, re set.