Hur man är en bildkonsulent i New York

 

Hur man är en bildkonsulent i New York

1.

Ta manners klasser eller studera en handboksmanual på djupet. Att veta sätt och vad som är korrekt beteende både i affärsverksamheten och i vardagen är kritiskt. Du måste kunna ge råd till dina kunder om att göra det perfekta sättet att presentera sig i många situationer.

2.

Delta i modekurser som adresserar nuvarande trender och mode.

Prenumerera på många modetidningar, från 'W', 'Vogue' till 'Elle Magazine.' ' Välj ett brett utbud av modetidningar för att hitta vad dagens trender är. Detta ger dig grundläggande kunskaper om nuvarande trender från Storbritannien till Frankrike till Förenta staterna.

4.

Nätverk i professionella klubbar och sportklubbar. Många upptagna yrkesverksamma tillhör dessa klubbar och det är ett bra sätt att nätverka med den potentiella kunden.

5.

Placera en annons i 'New York Magazine' 'Wall Street Journal' eller andra populära media läs av proffs i New York.

Tips och varningar

  • Arbeta i en exklusiv detaljhandel där du kan träffa potentiella kunder.
  • Personliga shoppare är rikliga i New York City. Var noga med att förvänta dig en lång inlärningskurva och ha en annan inkomstström tillgänglig för dig när du utvecklar din klient.
  • Din bild är kritisk när du försöker få rätt jobb, nätverk för företagsutveckling eller bara för att träffa nya människor. Bildkonsulter kommer att ge människor råd om hur de bara ser ut, men hur de handlar om människor. De råder folk hur på både sätt och mode.