Hur man bär en tvådelad baddräkt som en större kvinna

 

1.

Välj en topp som är bekväm och inte accentuerar någon vikt eller funktion du inte gillar och föredrar att dölja. Till exempel kan du få en tank i stället för den traditionella bikini-toppen. Dessa kan, eller kanske inte, komma med understöd, så det här är en fråga om preferens för dig.

2.

Välj en botten som är bekväm och, som topp, inte accentuera någon vikt eller funktion du ogillar. Du kan få ett bottenstycke som kan jämföras med shorts eller en kjol i stället för den traditionella bikini botten.

3.

Använd ett yttre lager av kläder. Om du inte hittar dessa speciella tvådelar kan du alltid bära andra tunna kläder över kostymen. Alternativ till detta inkluderar: Tunna skjortor, tunna shorts och wraps runt midjan fungerar bra. Även om du hittar baddräkten du gillar, gillar vissa människor ändå dessa tillbehör.

Tips och varningar

  • Blanda och matcha topp och botten stilar (inte utskrifter eller mönster) tills du hittar en kostym som du gillar. Försök hitta de två stilbitarna i samma utskrift eller mönster. Till exempel, prova en klänning stil topp och en tank stil topp. Prova korta och kjolformade bottnar och välj din preferens från var och en som är den två bit för dig!
  • Att vara plusstorlek kan få dig att tro att du inte kan bära en baddräkt med två delar. Fel. Du kan! Det finns ett ökande antal stilar och alternativ som inte visar de delar av din kropp som håller dig från att välja en traditionell tvådelad och dessa kostymer ger fortfarande bekvämligheten och bekvämligheten med en tvådelad get-up.