Hur man bär mode från 80-talet

 

1.

Förstå det enorma utbudet av 80-talet modetrender. Känner du dig mer som en 'dalen tjej' eller en 'yuppie'? Är du mer på humör för syra tvättade jeans eller spetshandskar? Vet att '80-talet mode erbjuder ett brett utbud av modeskärningar, mönster och färger att välja mellan.

2.

Se till' 80-talets modeikoner för vägledning. footage av fashion mavens som Princess Diana eller Brooke Shields för att samla stilidéer och koncept. Läs modetidningar från 80-talet för att se bilder av Christie Brinkley eller Madonna för att förbereda dig för stilen.

3. < / p>

Experiment med fads. Ingen '80s mode garderob skulle vara komplett utan gelé armband eller leotards. Sedan 80-talet var en tid med levande modeuttryck är det viktigt att hylla de populära trenderna. Till exempel, par leggings med en leotard och gelé armband för en söt dagtid look.

4.

Besök vintage butiker och sparsamhetsbutiker för råd och inspiration. Du kan hitta fynd och några dolda 80-talskatter i dessa butiker. Fråga butikens anställda och kunder om 80-talets klädtillbehör och stiltips.

Inför '80-talets mode i Din befintliga garderob. Även om du kanske inte är ett fan av tjocka axelväskor eller rakbena-jeans, kanske du tycker att att lägga ett tjockt krucifixhalsband i din klänning gör ett modigt modeutdrag. Låt 80-talet bli en del av din vardagliga stil med vilket ger dina favorit trender tillbaka till livet.

1980-talets stil fortsätter fortfarande att påverka modetrender idag. Oavsett om du är ett barn i perioden eller en nykomling i pastell- och spandextiden, är det enkelt att ta 80-talets stil i din garderob. Här är hur man bär mode från 80-talet.