Hur man blir tjock, fullt hår

 

1.

Få rätt hårklipp för tjockt hår
Har skikten klippt i håret för att lägga till volym och studsa. En kortare, skiktad hårklippning ger utseendet av tjockt hår. Om ditt hår är rakt, kommer ett lättskiktat modernt bobskutt att få håret att bli fylligare. Naturligt lockigt hår kommer att se tjockare ut med lager skurna under. Fråga din stylist om att använda sax när du skär ditt lockiga hår, rakhyvlar har varit kända för att skapa frizz i lockigt hår.

2.

Lägg rätt färg för tjockt hår
Har höjdpunkter strategiskt lagt till ditt hår för att ge utseendet på volym och textur. Den färgkontrast som höjdpunkterna ger, ger en illusion av djup och fyllighet. Färgen förtjockar dessutom håret på ett annat sätt. Permanenta hårfärgsmedel trycker upp dina hårskalvar för att sätta in den nya färgen, vilket ökar volymen i varje enskild hårsträng.

3. Använd rätt produkter för tjockt hår
Använd volymiserande schampon och balsam med proteinbaserade ingredienser. Rice, vete, soja och silkeproteiner förtjocka hårsträngar. Proteinerna i volumiserande produkter fäster på dina individuella hårsträngar för att bygga upp kropp och fullhet. För att öka illusionen av tjockare hår lyfter du håret från hårbotten genom att lägga till en rotliftare till ditt hårs rötter. Spraya en volumiserande eller förtjockande produkt genom ditt fuktiga hår innan det är helt torrt.

4.

Prova olika slagtorkningstekniker för tjockt hår
När du har lagt till rot lifter och en volumiserande eller förtjockande spray till ditt hår, det är dags att blåsa torrt. Experimentera med en diffusorfäste med spetsar som lyfter håret och blåser i fullhet. Böj över och börja torka håret upp och ner medan du använder spetsarna på diffusorn för att lyfta håret på rötterna.

När håret är fuktigt, stå upp och avsluta torkningen genom att blåsa små delar av håret åt gången. Börja på framsidan av ditt huvud och dra varje sektion upp med din runda borste, din torktumlare ska följa din borste. När du når ändarna, krulla håret runt borsten och rulla det tillbaka mot huvudet. Koppla av och upprepa med nästa hårsektion, från framsidan till baksidan av ditt huvud. När ditt hår är helt torrt, sätt stilen med en blast av kall luft.

Lägg nu på ditt leende. Detta kommer att bli en bra hårdag.

Tips och varningar

  • Experimentera med olika produkter tills du hittar rätt kombination för ditt hår
  • Testa kardborrband på kronan på ditt huvud för en extra lyft
  • Underbara tjocka lås av flytande friskt hår. Vi vill alla ha det. Naturligtvis är det viktigt att äta en näringsrik och balanserad diet för tjockt, friskt hår. Men det finns mer du kan göra för en tjockare man. Rätt hårklipp, hårprodukter och hårvård bidrar också till tjockare och fylligare hår.

    Nya studier tyder på att över 80 procent av kvinnorna önskar Håret var tjockare, fylligare och skinnigare. Därför är ungefär 50 procent av hårstylprodukter på marknaden idag utformade för att klumpa upp hårvolymen. Följ dessa skönhetssteg för att få tjockt, fullt hår.