Hur man byter mage knapp ringar

 

1.

Det kan vara lite svårt att byta en navelring för första gången. Eftersom det kan ta tre till 12 månader för en navel eller navel, piercing att läka, kommer det att vara ett tag innan du kan ändra din piercing på ett säkert sätt. När din navelknäppning har genomgått en hel del kan du börja tänka på att ändra din navelring.

2.

Medan din piercing helar kan du handla på navelknappar . Det finns flera att välja bland, inklusive ringar, skivstänger, dangling smycken och till och med plast platshållare för gravida bellies, eller för dem som behöver få buk B-ray. Var noga med att känna måttet eller tjockleken på dina ursprungliga smycken, så att du kan köpa rätt storlek på nya smycken.

3. När din piercing börjar snurra fritt, har ingen läkningskorsta runt piercingplatsen och är fri från någon infektion eller svullnad vävnad, är du redo att ändra din naveltapp.

4.

Rengör navelområdet innan byter piercing för första gången. Du vill inte oavsiktligt införa bakterier i den nyligen läckta piercingplatsen. Under en dusch, tvätta området med tvål och vatten. Försiktigt rotera piercing så att hela smycken kan tvättas. Låt vatten och tvål strömma in i mage och skölj noggrant.

5.

Efter din dusch lägg dig ner så att du får tydlig tillgång till din navel. den nya smycken har saneriserats, eller rengör den försiktigt genom att blötlägga den i gnidningsalkohol.

6.

Ta försiktigt bort din gamla navelring genom att skruva loss bollen håll den på plats. Sätt bollen på sidan och ta ut piercingen. Lägg den på sidan som ska rengöras. Applicera försiktigt en liten flaska antibiotikansalva på din navelborrning. en ny smycke.

7.

Trä den nya smycken genom din navel och säkra med bollen eller slutet bitar. Några smycken behöver inte ett slutstycke, till exempel u-formade smycken. Efter att du har ändrat din navelring, håll ögonen på den genomträngande platsen för tecken på irritation eller infektion. Om området blir varmt eller kliande, använd lite antibiotikansalva. Om det inte kommer att läka någon dag eller två, se din läkare för att behandla infektionen.

Tips och varningar

  • Se till att Ny navelring är samma mått eller storlek som din ursprungliga piercing. Om de nya smycken är för små eller för stora, kommer den inte att passa ordentligt på din piercing-plats.
  • Kropps smycken, som navelringar, kan ändras för att samordna med en outfit eller bara för skojs skull. Eftersom det finns en mängd olika skenor, slingor och dangling sorter, blir du bekväm med att ändra din navelring ger dig möjlighet att visa upp din piercing. Läs vidare för att lära dig hur du ändrar navelringar.