Hur man förbättrar blå ögon

 

1.

Linjera upp det. Använda eyeliner är ett utmärkt sätt att definiera dina ögon och öka effekten av din baby blues. Brun är en komplementär färg till blå, så det kommer att hämta några riktigt starka färger i ditt öga. Svart är också bra för att det ger en ultimativ definition för dina ögon, vilket ökar effekten också.

2.

Mascara, Mascara, Mascara. Ingen borde lämna huset utan mascara - det ger definition, form och femininitet i ögonen. Det är ett vackert och enkelt tillägg till din dagliga sminkrutin.

3.

Nyanser av Blå. Använda ögonskugga kan ha mycket kraftfulla resultat och färgerna beror ofta på tonerna i dina ögon. Några bra färger att prova: mycket ljusa, skumrande eller gröna färger, intensiva blå nyanser (särskilt för ditt veck) och ljusbrun och guld. Alla dessa färger tenderar att ljusna och elektrifiera blåa ögon.

Tips och varningar

  • Spela runt med färger, med sheers och mer ogenomskinliga lager av ögonskugga.
  • Blå ögon är vackra och förändras, men ofta tänder de sig i färgerna på ditt ansikte och den äkta blåen skiner inte igenom. Här är några enkla knep som gör din blues oemotståndlig och lysande.