Hur man ger dig en bra frisyr

 

1.

Få området redo för mycket hår. Några clippers kommer med en plastplåt att gå över din tröja - dessa små hår tenderar att komma överallt, så var redo för det.

2.

Se till att du har gott om ljus och du kan stå framför spegeln, med tillräckligt med utrymme för att hålla en andra spegel bakom huvudet. Känn dig bekant med dina clippers och bilagorna - några kommer att färgkodas för olika längder.

3.

Vet vilken typ av hårklipp du vill ha - om du behöver en buzz, allt du behöver Att göra är att skära en jämn längd och du är färdig. Om ditt hår måste blekna måste du vara försiktig och använd lämpliga längdfästningar.
Börja lågt och i önskat snävare. Var noga med att gå långsamt och börja med en längd lite längre och sänka på huvudet.

4.

Om du skär en blekande hårklippning behöver du släta ut linjerna mellan de olika längderna. Gå över den synliga linjen extremt lätt med en kortare längd än nivån ovan. Städa klämman med hjälp av handrörelser upp och bort från huvudet tills de två längderna är blandade.
< Det kan ta några gånger att vänja sig.

Tips och varningar

  • Din första självhåring kanske inte är det bästa du ' jag har någonsin haft, men med lite övning kommer ingen att veta att du skär ditt eget hår.
  • Handla om bra klipper som kommer att vara kvar. Din clippers kan betala för sig själv förmodligen vid andra gången du har använt dem genom att inte betala för snittet och tipset på en frisör.
  • Det är bäst att klippa inte nog än för mycket. Använd de längre bilagorna först - du kan alltid gå tillbaka och minska kortare om du behöver.
  • Oavsett om du försöker spara pengar, eller om du inte känner för att köra till frisören varje par veckor, kan klippa ditt eget hår vara ett mycket bra alternativ till dyra hårklippningar.

    Det bästa är att, så länge du inte försöker se ut som en filmstjärna, är det inte svårt att hitta en perfekt anständig snitt.