Hur man har kyssbara mjuka läppar

 

1.

Slang på en viss petroleumgel (Vaseline) och ta en tandborste. Jag ska förklara hur du kan exfoliera dina läppar på nolltid! Skruva i mjuka cirkulära rörelser med tandborsten i ca 3 minuter.

Detta exfolierar den döda huden från dina läppar. Vaselin ska hjälpa till att göra det extra smidigt.

2.

Ett annat sätt att exfoliera dina läppar är att använda petroleumjelly (vaselin) och lite socker. Försök gnugga i cirkulär rörelse i ca 3 minuter och detta kommer också att hjälpa till att skrubba bort extra hud.

3.

Ge dina läppar en naturlig plump genom att tillsätta en liten bit cayennepeppar till din favorit läppglans. Detta kommer omedelbart att göra dina läppar verkar fylligare utan konstiga kemikalier.

4. Använd någon klar läppglans eller läppbalsam. Tappa inte för mycket. För mycket glans, är för snygg och är inte riktigt så kissbar.

Gå aldrig utan någon form av läppbalsam. Dina läppar är en del av din hud. Det är alltid friskt att ha smidiga, fuktgivna läppar.

Tips och varningar

  • Du kan prova smakrika läppglansar. !
  • Försök att inte bita eller tugga på torr hud på dina läppar. Det gör det bara värre.
  • Om du vill ha plumpa, kyssbara läppar - du ska behandla dina läppar som någon annan del av din kropp. Alla har chapped eller torra läppar vid någon punkt eller annan. Prova dessa få tips att alltid ha kissbara, släta läppar!