Hur man hittar begagnade hattar

 

1.

Besök konsumentbutiker i ditt område. De flesta begagnade butikerna säljer tillbehör som hattar och plånböcker. Du kan upptäcka snygga fynd i sparsamhetsbutiker. Kolla tillbaka ofta så att du kan se deras senaste erbjudanden.

2.

Gå till försäljning av weekendgarage i ditt grannskap. Folk säljer ofta kläder och accessoarer i garageförsäljning, och hattar är inget undantag. Du kan kanske hitta några attraktiva hattar till mycket rabatterade priser. Garagepriserna är ibland lägre än sparsamhetsaffärer eller online-auktionspriser, helt enkelt på grund av den person som vill bli av med saker i försäljningen.

3.

Kolla in auktionswebbplatser som eBay. Det finns bokstavligen en mängd hattar som är tillgängliga på sådana platser. Nästan alla säljare listar bilder på hatten till salu och du kan ange det maximala priset du vill betala för hatten. Kom ihåg att leta efter frakt och eventuella extra kostnader, såsom fraktförsäkring före budgivning. Om du vinner auktionen måste du följa igenom och köpa.

4.

Bläddra bland kedjebutikshandlare som Goodwill och Frälsningsarmén. Båda platserna får alltid massor av donationer och har sektioner som ägnas åt tillbehör. Du kan hitta hattar som är mycket rabatterade på dessa platser.

5.

Kontrollera hatten helt innan du köper den. Se till att det inte finns några lösa sömmar eller hål i den. Om du märker några större brister i hatten men ändå gillar den, se om du kan pruta ner priset för att ta reda på problemen. Du kan då alltid byta ut den elastiska eller Söm om sömmen om det behövs.

6.

Se till att du har ett sätt att betala för den använda hatten. De flesta auktionssidor som eBay erbjuder några betalningsmetoder, beroende på säljarens preferens. Nästan alla säljare accepterar PayPal eller en postanvisning. Tänk på att betalningen måste tas emot av säljaren innan du skickar hatten till dig. Säkra butiker accepterar vanligtvis kontanter, checkar eller kreditkort. De som säljer föremål i garageförsäljningen brukar vilja ha pengar som betalningsmetod.

Tips och varningar

  • Mät din hattstorlek innan du handlar online. Du sparar själv tid och ansträngning om du bara tittar på hattar i din storlek.
  • Akta dig för branta fraktkostnader om du köper begagnade hattar online. Se till att fraktkostnaden inte kompenserar den goda affären du är kommer på hatten.
  • Mössor är roliga tillbehör som kan lägga stil och pizazz till nästan alla outfit. Hattar kan också skydda dig från solens farliga strålar och erbjuda skydd mot de kalla elementen på vintern. Oavsett om du söker hattar för solskydd, värme eller stil, kan du göra några bra erbjudanden om du letar efter begagnade hattar.