Hur man hittar personliga shoppare på nätet

 

Så här hittar du personliga shoppare online

1.

Logga in på Internet. Gör en sökning efter 'personlig shopper' plus namnet på din stad.

2.

Välj en större stad om du bor i en mindre stad. Personliga shoppare tenderar att arbeta i större storstadsområden, men denna trend förändras. Ibland hittar du en personlig shopper som arbetar i ett förortsområde.

3.

Börja välja från de namn som kommer upp för personliga shoppare. Gör en lista med deras kontaktuppgifter och specialiteter. Vissa är specialiserade på bildhantering för proffs, medan andra specialiserar sig på trender och nuvarande mode.

4.

Börja ringa de personliga shopparna på din lista. Fråga var och en om vad hon specialiserar sig i, hur mycket hon kostar och vad är hennes tillgänglighet.

5.

Fråga den personliga shopparen för en lista med tre professionella referenser. Han bör kunna ge dig klienter som han arbetar med för att ge dig inblick i hur han jobbar.

Tips och varningar

  • Fråga din lokala varuhus om de känner till några trovärdiga personliga shoppare. De känner mest sannolikt några yrkesverksamma som kan hjälpa dig.
  • När du hittar någon på nätet, skicka aldrig pengar utan att träffa honom först.
  • Folkets hektiska scheman ibland hindrar dem från att få rätt kläder för antingen speciella tillfällen eller varje dag behöver. Från att välja en bröllopsklänning till en intervju kostym är personliga shoppare professionella som kan hjälpa dig att hitta precis rätt stil och trend som passar din kroppsform och livsstil behöver. Att hitta en är lika lätt som att logga in på Internet.