Hur man lägger stavar in för en perm

 

1.

Shampoo och konditionera ditt hår. Du kan också applicera en perm-applikation på ditt hår om du vill. Du kan dock använda permstängerna med eller utan perm-applikationen. Om du väljer att använda en perm-applikation, var noga med att följa instruktionerna för perm-applikationen.

2.

Del hår i små sektioner med hjälp av en rattskala. Delarna ska börja på framsidan i pannan och fortsätt nedåt. Använd hårspännen för att peka upp det lösa håret som kan vara i vägen.

3.

Öppna permspaken genom att lossa änden. Rul stångpapperet runt permstången.

4.

Applicera inställnings lotion på en avskild hårdel. Rul håret på permstången, som börjar i slutet av håret. Rul faststången hela vägen upp till hårbotten. Fäst stången för att fästa den. Upprepa detta steg tills allt håret är i stavar.

5.

Sätt under en hårtork med permstängerna i ditt hår.

6.

Ta bort stavarna från håret när håret är helt torrt. Stil efter önskemål.

Tips och varningar

  • Perm stavar finns i olika storlekar. Ju mindre stången desto strängare kommer krullen att vara. Använd större stavar för lösare krullar.
  • Är du trött på att sporta det raka håret? Vill du ha lyxiga lockar som faller på plats utan att falla platt? Perm stavar kan hjälpa dig att få det utseende du önskar. Genom att använda permstavar kan du få lockiga lås som kommer att pågå under lång tid. Det spelar ingen roll om ditt hår är långt eller kort, du kan använda permstänger för att ändra din frisyr och göra det lika jazzy som du är.