Hur man piercerar en tunga

 

1.

Att hitta en piercing artist är inte svårt. Att hitta en välrenommerad en är. Fråga runt. Samhället med folk som gillar mest piercingar är mycket nära och de kommer att kunna att rekommendera den bästa piercingkonstnären i ditt område.

2.

Möt med din artist. Den här personen kommer att jabbing en stor nål genom ett av dina väldigt viktiga inre organ, så det är viktigt att du litar på och gillar honom. Om du får en otrolig känsla, gå vidare till ditt nästa val.

p> 3.

Be om att se deras steriliseringsutrustning. De flesta av de bästa butikerna kommer att ge dig en rundtur innan du tar spetsen och de kommer att frivilligt visa dig deras steriliseringsutrustning och förklara hur de håll saker rena. Om de inte är villiga att göra det här, kör!

4.

Fråga piercingartisten att ge dig en torr passform. De kommer att använda bläck för att markera en plats på tungan där de tycker att piercingen ska gå. Leva med det här i några timmar för att se till att du tycker om platsen och fråga sin åsikt om eventuella justeringar. De borde villigt ta dina inlägg på allvar. Om de inte går vidare ner linje.

5.

Andas djupt. När artisten börjar din piercing är det viktigt att du andas. Det kommer att se till att ditt blodtryck förblir nivå och du är medveten. Det skulle bara inte göra om du gick ut under processen.

6.

Ät dina isbitar. Efter att piercingen har gjorts, och området är noggrant rengjort, vill du använda de isbitarna för att hålla området fuktigt och dom. Medan en piercing inte är oerhört smärtsam är det svårt att vänja sig och du

Tips och varningar

  • Ingen fast mat i 24 timmar efter att gärningen är klar. att hålla sig till mjuka livsmedel och vätskor.
  • Använd inte ett strå, eller du kommer definitivt ihåg att du har trängt igenom! Suger på ett strå ändras också lufttrycket i munnen och kan orsaka blödning.
  • Piercing ditt eget tunga är en hemsk idé. Smärta är minst av dina bekymmer om du gör din egen piercing. Låt alltid en välrenommerad piercing artist göra dina tungan piercingar. Det kommer att se till att du är säker, frisk och att den ser rätt ut!