Hur man stimulerar dessa hårrötter

 

1.

Om du är en kille och du läser den här artikeln kan det vara lite hjälp som är naturlig för dig. Om din kvinna och din läsare här vet jag att det är svårare för oss när vi förlorar våra tresses. Visste du att håravfall är vanlig för män än för kvinnor. En kvinnas hår är hennes skönhet, vi är berättade och det är sant. Män älskar att köra händerna genom vårt hår. Jag älskar det när min kompis tvättar mitt hår och kamar det för mig. Jag behöver inte betala för Det är inte bara lugnande, det får oss snygga efter avdelningar. (HA HA). Håravfall kan tillfälligt genom kemoterapi vara en akut feber, stress, sköldkörtelstörning och till och med graviditet. Men i de flesta fall är den fysiska orsaken Det kommer att växa tillbaka när det korrigeras.

Om du blir för tunn på toppen, kontakta din läkare och han kommer att köra ett test för att utesluta allvarliga orsaker, som sköldkörtelsjukdom eller du kan ha en onormal obalans. Genom att göra det kan du utväga dina strategier. Om du inte längre har ett helt hårhår, skar du resten av det. Kallhåriga män ser sexiga och sofistikerade på något sätt. huvuden Om du någonsin märkte att männen på din sida av familjen alla var skalliga, tänka på hur du kommer att hantera skalligheten själv. Du kan prova Rogaine, det har varit en pproved av (FDA) både män och kvinnor kan använda. Kontrollera med din läkare först inte alla kan ta det och kan få några biverkningar. Det finns ett schampo som kan volumera ditt hår. Dessa schampon gör att ditt hår växer, men det hjälper till att göra ditt hår fylligare och mjukare.

3.

Här är några hemlagade rättsmedel som kommer att hjälpa om din in i örter som jag är. Ta lite rosmarinolja och massage 4 till 6 droppar i 1 matsked olivolja. Massage i hårbotten och linda en varm handduk och låt på i ca 40 minuter, sedan schampo. Ta din ört, äldste, nässla, prickig aska och yarrow. Dessa är rika näringsämnen och hjälper till med cirkulation och hårväxt. Brant 1 hällande tsk av bara en av dessa örter. BARA EN ! i en pint varmt vatten. Drick varmt hela dagen.

4.

Jag har provat en örtsköljning. Detta överlämnades till mig av en vän och det fungerar. Jag skämtar inte ! denna sköljning hjälper till att hålla en hälsosam hårbotten och det uppmuntrar din hårväxt. Först ska du simma 1 uns nässlor i en kopp Apple Cider Vinegar (titta nässlor de gör stingy hår) i 15 minuter. Stam och du kommer att lagra denna blandning på en mörk plats. Efter att du har shampooat blandar ditt hår ungefär 1/4 kopp av örtämnet skölj i en pint varmt vatten och använd det som en sköljning. Använd handskar ok. Hoppas det här kommer att hjälpa dig med skalligheten. Det hjälpte mig säkert. Kontrollera alltid med din läkare. Var snäll.

Ser du frankens hårborttagning? Han går i skall. Han måste sluta kamma på vilket litet hår han har att täcka upp den skalliga fläcken. Är det här du hör på kontoret? Det finns sätt att det här kan lösas.