Hur man tvättar en burberry väska

 

1.

Använd babydukar för att rengöra utsidan av påsen. Att formuleras för användning på en bebis hud, är den tvål som används i babydukar extremt skonsam. Välj en baby torka som är fri från doft, färgämnen och alkoholer. Ett sådant varumärke är Huggies Natural Care. Dessa torkdukar kommer att rengöra utsidan av påsen utan att lämna en rest bakom.

2.

Torka utsidan av din Burberry väska försiktigt för att lossa eventuellt smuts. Kom ihåg att också rengöra handtaget eller remmen, eftersom de flesta delar ofta behöver mest rengöring.

3.

Rengör påsens insida på olika sätt beroende på materialen. Foderet på Burberry väskor kan vara tyg, duk eller mocka. Duken kan rengöras mycket som på utsidan av påsen. Om fodret är tyg eller mocka, kan det dock vara lite mer skrubbning. Använd ett mycket känsligt flytande tvättmedel som Woolite på dessa foder. Lägg en liten mängd tvättmedel i slutet av en nagelborste och borsta det försiktigt över fodret. Bläddra sedan fukten bort från det våta området med en tygduk. Med en pappersservett eller handduk lämnar små partiklar fast på fodret.

4.

Tvätta metalldelarna på påsen med en liten mängd glasrenare. Spraya en liten mängd på en handduk och gnid metallet med det. Var försiktig så att du inte använder för mycket glasrenare eller det kan droppa på resten av påsen.

Tips och varningar

  • Håll en Burberry väska i sin dammsugarpåse när den inte är i bruk kommer det att hindra damm och smuts.
  • En Burberry väska är extremt dyr, men den är gjord för att hålla. En Burberry handväska som är välskött handlar om i årtionden. Det kommer till slut att rengöras. Men om du rensar en handväska på fel sätt kan det skada det och sänka dess livslängd. Läs vidare för att lära dig att tvätta en Burberry väska.