Hur man utformar din egen ring

 

1.

Det enklaste sättet att designa en ring är att komma i kontakt med en juvelerare i ditt område. Många smycken kommer att ha vanliga ringhöljen, ädelstenar (både ädelstenar och halvädelstenar) och en inbyggd designare som mer än gärna hjälper dig med din design. Detta gäller även om du har en sten som du vill ha satt . En välrenommerad återförsäljare hjälper dig att hitta en bra storlek för din sten, samt ge ett uppskattat värde, och i många fall ett djupt bild av din sten för försäkringsändamål.

2.

Designa din egen ring är också en möjlighet. Om du har en sten som du vill ha satt, finns det inget som hindrar dig från att skapa en egen inställning för att placera den. Många smycken kommer att vara mer än glada att skapa inställningen för dig, med hjälp av vad som helst du önskar. Var vänlig medveten om att det kan bli dyrt, beroende på designen och om det behövs ytterligare arbete för att säkra stenarna.

3.

Skapa din egen ring kan vara lika enkelt eller svårt som du vill att det ska vara. Med hjälp av en kombination av pärlor, stenar och kristaller tillåter din kreativa juice att spegla din personlighet. Det finns hundratals gratis pärlstavsmönster tillgängliga där de enda tillbehören du behöver är lite tråd, pärlor, kristaller och lite lim. Storleksanpassningen av ringen kan vara din enda oro, men de flesta fröpärlor ringarna ger instruktioner om hur man förstorar eller krympar mönstren enkelt.

4.

Mjuka trådlindade ringar är också lätta att göra och komma i många olika former och storlekar. Instruktioner tillgängliga för dessa kommer att inkludera mätaren av tråd du behöver, och hur man skapar inte bara kroppens ring utan även höljet för kristallen eller ädelstenen. Återigen är den här ringdesignen lika fantastisk som din fantasi kan göra det, och kommer att återspegla din personlighet bättre än någon inkopplad ring kunde.

Tips och varningar

< li> Läs alla anvisningar noggrant när du skapar din egen ring.
  • Har din sten bedömts separat innan du tar den till en juvelerare du inte vet. Sedan har du tittat på att verifiera att stenen fortfarande är din ursprungliga.
  • De säger att diamanter är en flickas bästa vän. De säger också att om du vill imponera på en kvinna, ge henne smycken. Sannolikt tror jag att kvinnorna idag hellre skulle köpa, skapa eller designa egna, göra bitarna mer personliga Män - notera! Om du verkligen vill imponera på en kvinna, designa dina egna smycken och gör den till henne. Eller för den delen, gör det själv! Och damer, vänta inte. Det finns många underbara sätt att designa dina egna smycken, många underbara smycken över hela landet som kommer att skapa det för dig eller göra det själv. Idag utforskar vi världens ringar.