Hur man visar Swarovski Crystal Figurines

 

1.

Rengör dina figurer bra med en icke-slipande rengöringsmedel. Torka dem ordentligt och lägg dem på en filtplatta för att undvika repor.

2.

Rengör och polera glasskålarna och sidoväggarna på ett stort curioskåp. Skåpet ska vara större än vad du behöver om din samling växer.

3.

Byt lampans interiörlampa med en fluorescerande glödlampa. Fluorescerande glödlampor liknar mest solsken och kommer att visa upp högkvalitativ kristall mer effektivt.

4.

Placera ditt curioskåp där det kommer att få mest solstrålning. Det finns inget lika substitut för ljus, rent solljus. Solljuset kommer att tillåta kristallens skönhet att skina igenom.

5.

Placering av större figurer i ryggen gör det möjligt för någon att se din samling för att se allt på en gång. Genom att placera dina figurer på små speglar kan du öka mängden ljus som de tar emot och få dem att sticka ut.

6.

Ta bort dina figurer samtidigt försäkra dig om att de 'städas alla ordentligt och konsekvent. Placera dem alltid på filtkuddar för att förhindra repor. Använd varmt vatten och ett noggrant rengöringsmedel för att rengöra dem och låt dem alltid torka helt innan de returneras till sitt displayfall.

Tips och varningar

  • Placera alltid dina figurer baserat på storlek. Genom att anpassa dem ordentligt kan du visa upp hela samlingen på ett ögonblick.
  • Låt aldrig dina figurer knäppa in i varandra, eftersom de enkelt kommer att chipa.
  • Korrekt belysning ett kristallskärm är ett utmanande försök. Du måste känna till färg och ljusstyrka hos det ljus du använder, och du måste ta hänsyn till mängden naturligt ljus som passerar genom displayen.