Kinky Hair Braiding Styles

  Kinky hår hänvisar till hår som naturligt bildar en tight, krusig krullning. Detta hår är vanligtvis svårt att hantera. Braiding är en effektiv lösning för denna hårstil; Det låser strängar i en flätad flätad. Du kan sedan stile ditt hår i vad som helst som du tycker om utan att oroa dig för flyktiga strängar eller håret blir puffigt eller oförvalt. Du har många flätningsmöjligheter för denna typ av hårstruktur.

Microbraiding

Microbraiding är en lämplig lösning för kinky hår. Du (eller en frisyrare) flätar håret i snäva, små flätor. Tätningen i flätorna innehåller hårets hårkänsla och tvingar den i den utvalda stilen. Microbraids är så mager de påminner dig om hårsträngar. Använd microbraids rakt för ett snyggt, färdigt utseende, eller krulla dem runt ett krusjärn för att skapa små vågor. Håll dem ihop och vrid dem i en fransk twist eller en bulle. Microbraids ger dig fullständig frihet när du stylar.

Kinky Twists < / h2> Kinky twists är en typ av hårflätning som använder två hårsektioner i stället för tre, som innehåller delar av faux hår i twist. Sektioner av hår vrider sig själva och vrids sedan runt varandra och skapar ett mager lås av twisted hår som har en liten krull och en hel del studsa i slutet. Denna ungdomliga frisyr har en flirtig kvalitet till den. Denna stil är bäst för måttligt kinkigt hår, eftersom spänningen på snoddarna bara är något stark. Om ditt hår är ganska lockigt och ur kontroll, överväga en flätstil som innehåller mer spänning.

Flat Twists

Flatvridningar är en flätteknik som gör att du kan skapa en mängd frisyrer eftersom du kan fläta vändningarna i vilken riktning som helst och skapa vilken form du vill. Plana vändningar består av bara två milda hårlås vridna över och under varandra, eftersom vridningarna rinner ner längden på hårbotten. Den här frisyren är bäst för mildt kinkigt hår, eftersom det inte har stor spänning. Håret som är väldigt kinkigt kan tendera att puffa upp lite i vändningarna, vilket skapar en look som verkar mindre som en 'platt vridning' och mer som en 'puffy twist'. Å andra sidan är denna frisyr också lämplig för hår som är skadat eller gallrande eftersom denna stil är super mild.