Så här applicerar du BEST ögonfransförlängningar som professionella

 

1.

Att lägga på ögonfransförlängningar som en professionell kan starkt förbättra dina ögon eftersom de flesta ögonfransarna oftast inte är dramatiska nog för att få dina ögon att stå ut. Ögon är den viktigaste funktionen i ditt ansikte, det är ditt själs fönster. Det är många skillnader mellan ordinarie och extraordinära. Det finns många falska ögonfransförlängningar på marknaden, sephora, mac har båda riktigt bra falska ögonfransar. En av de bästa kallas Sephora Brand False EyeLashes, som säljs på Sephoras hemsida.

3.

Curl dina ögonfransar med Shu uemura s ögonfransar. Shu uemura är ett sminkmärke som är älskat av många professionella makeupartister och är värt vartenda öre på grund av vad det kan göra för dina ögonfransar. Du kan köpa den genom sephora. Lägg på par mockarrockar efter att ögonfransar är krullade.

4.

Du vill trimma de falska ögonfransförlängningarna innan du klistrar på ögonen. Lägg det på dina ögon och trimma de överflödiga portionerna. Ibland är de falska ögonfransarna alltför långa och att det kommer att ge dig ett mycket onaturligt utseende. Trim av i enlighet med detta.

5. Sätt ett tunt lager av ögonfranslim på botten av ögonfransarna. Det är lättare om du använder en tandplockning för att applicera limet. Låt det torka lite. När limet börjar bli klart, lägg det på ögonen. Placera ögonfransarna på botten av dina egna ögonfransar och tryck på det i ditt inre och yttre hörn.

6.

Håll det där i 10 sekunder för att se till att att falska ögonfransar är nu ovanpå dina riktiga fransar. Sätt på en annan mascara på dina riktiga fransar för att blanda med de falska för ett mer naturligt utseende. Matcha färgen på mascara med färgen på falska ögonfransar. Till exempel, om dina falska ögonfransar är mörka svarta, rekommenderar jag Maybellines svarta svarta mascara.

7. Använd antingen penna eller flytande ögonfodral direkt vid inre hörn för att ansluta och blanda de falska ögonfransarna till ögonen.

Tips och varningar

  • Bär alltid limet med dig, eftersom ibland kommer de falska ögonfransarna av.
  • Att lägga på lash extensions som en professionell kan dramatiskt förbättra ditt utseende och locka motsatt kön. Ögon är vår viktigaste funktion i ansiktet och om det ser bra ut, får det oss att se mer attraktivt mot det motsatta könet. Den här artikeln talar om hur man sätter på de bästa ögonfransförlängningarna som en professionell och gör den naturlig.