Så här applicerar du vardagliga smink

 

1.

Börja alltid med ett rent fuktat ansikte. Det är bäst att städa ditt ansikte två gånger om dagen, på natten och på morgonen. Sätt på ditt ansikte grädde innan du hoppar in i duschen. Detta sparar tid genom att slutföra två uppgifter samtidigt.

2. När ditt ansikte är rent med gammal smink och olja, applicera fuktkräm. Låt din fuktkräm sitta i några minuter. Jag borstar vanligtvis mina tänder medan jag låter detta hända. Återigen fyller du två uppgifter samtidigt.

3. Efter att din fuktkräm har avgjort applicera ett mycket ljust grundslag. Jag använder mineralfundament från Avon. Det här är perfekt! Det är lätt och ser väldigt naturligt ut.

4.

Använd sedan ett ljust skikt med neutral färgad ögonskugga. Ge dig själv ett svep av blekgult i ögonns inre hörn och strax under dina ögonfransar. Detta gör att dina ögon ser ut uppdaterade.

Använd flytande liner applicera en tunn linje av fodrar rätt längs de övre vipporna så nära som möjligt. Sopa ut linjen bara lite förbi ögat. Detta ger dig ett kattögat och hjälper till att den neutrala skuggan sticker ut lite.

6. Applicera en eller två kappor mascara. Jag använder Super Shock från Avon. Det gör att dina fransar sticker ut och skiljer varje lash. Du kommer att se ut som om du har en riktigt bra uppsättning falska fransar.

7.

Använd senast en skinnig läppglans. En neutral färg är bäst eftersom du går för en naturlig naturlig utseende. Om du använder rodnad, applicera en neutral färg igen eller gör som jag gör och ge dina kinder en liten nypa. Detta ger en naturlig rodnad!

8.

Var vacker och se perfekt!

Tips och varningar

  • Uppmärksamma dina bästa egenskaper
  • Var inte rädd för att experimentera med färg
  • Får du barnen redo och själv och gå ut genom dörren? Det finns ingen anledning att titta rusade även när du är. Mina enkla tips kommer att hålla även den travlaste mamma som ser fab varje dag!