Så här håller du dig frisk

 

1.

Vitaminer

Ta ett multivitamin som en daglig kvinna s vitamin eller prenatal. Det finns också vitaminer bara för hår som innehåller biotin och MSM. kan också ta vissa vitaminer och tillskott separat. Se listan nedan för några exempel jag använder.

Linfröolja: Linfröolja kan hjälpa till med hårstruktur och torrt hår.
MSM: Att ta MSM kan ge starkare hår.
Vitamin E: Förbättrar cirkulationen i hårbotten.
Biotin: Hjälper håret att växa väldigt snabbt.

Använd mindre värme.

Användning av för mycket värme i håret kommer att torka ut det gör det skört och kan orsaka brott och splittrade ändar. Torka håret och torka det ut om du behöver. Eller rulla håret Om du inte vill ha det lockigt, använd stora rullar och vrid sedan locken för att hålla kroppen i ditt hår. Det här utseendet kommer att ta ungefär en vecka om du fortsätter att förpacka den varje natt. Du behöver inte använda den plana järn varje dag om du bara sätter i håret varje natt. Även om du vill ha dina ändar krullade, bara sova i några mjuka rullar om du kan.

3.

Shampoo och Conditioners

Använd schampon och balsam som innehåller biotin och vitamin E. Konditioner som innehåller jojobaoljor och ginseng är avgörande för att hålla håret frisk också.

4.

Ta hand om vått hår

Våt hår är mycket känsligt. Borsta inte det och kamma det mjukt med en bred tandkam. Klistra noga på håret med handduken.

Tips och varningar

  • Biotin är enligt min mening nyckeln till friskt hår och fortsatt hårväxt. Ät mat som innehåller biotin som sojabönor, linser och bryggerjäst.
  • Om du använder kemikalier som färgämne, perms eller relaxers i, har ditt hår någon som hjälper dig eller har en professionell gör det. Ibland Det är bäst att betala proffsen.
  • Håll ändarna klippta. Det kommer att skära ner på splittrade ändar och brott.
  • Om du går och badar i poolen eller stranden, tvätta och konditionera hår så snart som möjligt. Klor är en mycket stark kemikalie som kan göra håret torrt och sprött.
  • Som kvinnor tenderar vi att göra allt för vårt hår så att det ser bra ut. Vi använder över värme, kemikalier som färgämne, perms och relaxers. Vi kan fortfarande använda dessa saker men vi måste också ta hand om vårt hår. Dessa få tips visar dig hur du håller dig frisk.