Så här hittar du de bästa ögonglasramarna för din ansiktsform

 

1.

Genom att välja rätt öga glasramar för dina receptglas kommer verkligen att förändra ditt utseende till det bättre. Men att välja bekväma glasögon är viktigare än att se bra ut. LensCrafers har ett brett utbud av ramar från många designers. Jag gillar personligen Prada-glasögon eftersom dess rektangulära glasögon passar mitt ansikte väl.

2.

Bestäm ansiktsformen om du inte redan vet det. Grundläggande ansiktsformer är: ovala, avlång, fyrkantig, rund och diamant.

För ovala ansikten kommer alla ögonglasögon att smickra ditt ansikte eftersom du har den perfekta ansiktsformen. Få antingen geometriska eller avrundade ramar beroende på vad du föredrar.

För runda ansikten vill du välja en rektangulär ram för att förlänga ditt ansikte vertikalt.

5.

För fyrkantiga och diamantformade ansikten, försök en oval eller kattögd ram för att balansera ut skarpa kanter.

För avlånga ansikten, försök ett ovalt par till betona bredden på ditt ansikte.

Matcha färgerna på dina ramar med din hudton. Varma hudfärger ska matchas med varma ramfärger och kalla hudfärger ska vara matchas med kalla ramfärger.

8.

Storleken på ögonglasögon är också viktig. h storleken på ditt ansikte.

Tips och varningar

  • Vanligtvis är plastramarna bättre än metallramar eftersom det är lättare och kommer att göra du ser mer polerad ut.
  • Det är viktigt att välja ögonglasramar som smickrar ditt ansiktsform. Det är absolut nödvändigt att välja ett glasögon som smickrar dig, för i dag är utseendet fortfarande mycket viktigt för din sociala framgång. Alla har en något annorlunda ansiktsform, men i allmänhet kan ansiktsformer grupperas i flera olika kategorier. Och det finns ögonglasramar som bäst passar den ansiktsformen. Bortsett från stil är bekvämligheten av passform lika viktig som att se bra ut.