Bästa sättet att lägga på falska ögonfransar

 

1.

Välj dina falska ögonfransar. Om du vill ha ett dramatiskt utseende, välj långa mörka ögonfransar som är något styva och fläktar ut mot ögans yttre hörn. För en mer subtil stil, välj kortare fransar med mjukare fibrer. Ett annat alternativ är att tillämpa enskilda fransar. Dessa är tillgängliga varhelst ovala ögonfransar säljs och ger dig möjlighet att applicera de enskilda fransarna där dina naturliga ögonfransar kan vara glesa.

2.

Trima dina falska ögonfransar. Mäta ögonfransarna mot ögonlocket, om lashet är för långt och sträcker sig bortom din naturliga lash line; trimma den med ett par skarpa saxar. Det här är en bra tid att kontrollera längden på vipporna också. Om ögonfransarna är för långa för din smak, trimma toppen. Var försiktig så att du inte överdriver dem.

3. Rengör ögonlocket med någon tidigare kosmetika och applicera sedan en tunn linje av ditt valda eyeliner över det övre locket på linjen. Detta hjälper till att dölja var de falska ögonfransarna är fästa.

4.

Ta tag i den falska ögonfransen med ett par pincett i borsten. Lashbandet ska vara vänd uppåt och klart för limet.

5.

Applicera en liten mängd lim på en tandpetare eller på huvudet på en stift. Att använda ett mindre område som en tandpetare reglerar hur mycket lim du använder. Kör spetsen av tandpetare eller stift över bandet av den falska ögonfransen. Det är här ögonfransen kommer att hålla fast vid din lash line.

6.

Tryck försiktigt på den falska ögonfransens band så nära din naturliga lash line som möjligt. Börja med ögonets inre hörn och arbeta dig utåt. Använd försiktigt fingrarna för att släpa fastbandet och håll lashen på locket i 20 till 30 sekunder tills limet är inställt. Det är viktigt att du använder lashet kort efter att du har använt limet, eftersom det torkar snabbt.

7.

Använd en ögonfranskrämare för att krulla den falska ögonfransen med din naturliga fransar och applicera mascara. Detta kommer att ge dig ett mer naturligt och enhetligt utseende.

Tips och varningar

  • Ögonfranslimet torkar, så det är mycket förlåtande.
  • Vid återanvändning av falska ögonfransar, rengör alltid dem med mild tvål och vatten innan de appliceras.
  • Inte alla är födda med långa, tjocka, vackra ögonfransar. Lyckligtvis kan falska ögonfransar hjälpa naturen tillsammans. Oavsett om du vill ha falska ögonfransar för en stor natt på stan eller göra den till en del av din dagliga skönhetsrutin, kommer falska ögonfransar att hjälpa dig att få det utseende du alltid har velat. Med lite övning kommer du att använda falska ögonfransar som ett proffs på nolltid.