Full Head Weave frisyrer

  Hårväv är ganska populära bland kvinnor, särskilt afroamerikaner. Du kan välja mellan olika typer av väv beroende på hur mycket hår du vill ha på ditt huvud. En stil är full-head väven, som täcker hela ditt huvud. Majoriteten av väv är gjorda av mänskligt hår. Detta borde vara ditt enda val som falskt, syntetiskt hår ser inte naturligt ut. Om du har en fullhårig väv, kan du stilla ditt hår mestadels som du vill ha ditt eget hår.

Curls

En fullhårig vävda frisyr har långa kaskadrullar som bara går över dina axlar. Detta kräver en tjock vävning och en hel del av det. Krullarna är rundade och fulla och ser lite ut som spiralkrullar. Denna lockiga väv ser också underbar när den sveps upp i en hög eller låg hästsvans. När du gör det, dra ut några tendrils för att rama ditt ansikte med locken.

Kort och rakt

En fullhårig väv om du föredrar kortare hår är en kort, rak stil. Denna typ av väv är nästan lika kort som en pixie cut, men ungefär två till tre inches längre. Eftersom ditt hår är stiftet rakt ligger det platt på toppen, sidorna och framsidan. Bangsna är lite långa och kan ligga rakt ner eller svepas åt sidan. Lägg till ett huvudband för att klä upp dig med den här korta vävda frisyren.

Lager

Långa, hårda frisyrer är feminina. Du kan skapa det här utseendet med en fullhårig väv. Ditt hår ska vara ungefär två tum nedanför axlarna, med massor av lager överallt. En full, tung kniv skapar en fin yta. Långväv är mångsidiga. Ett frisyralternativ är att dra en eller båda sidorna tillbaka med dekorativa clips. Eller du kan bära håret halvt upp och halva ner.