Hur man använder lockiga hårförlängningar

 

1.

Använd lockiga hårförlängningar för flätning. Det finns en viss typ av hår att använda för individuella flätor i motsats till bundna eller vävda förlängningar. Detta krulliga 'flätande' hår säljs också i två typer: syntetiskt hår (vilket är billigare men kan inte tvättas eller krullas) och mänskligt hår (som kan tvättas och återföras utan skada).

2.

Applicera lockiga hårförlängningar med bindning. Ett annat sätt att använda lockiga hårförlängningar är att binda dem i håret. Detta innebär helt enkelt att lima förlängningen till hårbotten. Det finns speciellt bindemedel som behövs för att applicera spår på detta sätt till håret. Bonding kan bli rörigt men är väldigt snabbt att sätta in och varar tills nästa hårtvätt.

3.

Lägg till förlängningar till en hästsvans. Om du inte vill vara störd med klibbigt hårlim eller spendera timmar som väver eller flätar det lockiga håret, klistar du bara de lockiga hårförlängningarna på en hästsvans (att ha på sig i en lång hästsvans eller en bulle). Detta görs genom att dra ditt hår tillbaka i en hästsvans och fasta förlängningarna (i ett cirkulärt mönster) runt hästsvansens bas. Halsstjärtans tjocklek beror på hur mycket hår som läggs till; För en fylligare och tjockare hästsvans, lägg till fler tillägg.

4.

Klistra förlängningarna i ditt hår. För att lägga till mer volym eller längd utan mycket besvär, blir inbyggd filtillägg allt populärare. Håret är precurserat och limt redan till en inklämma. Allt du behöver göra är att klippa håret på önskade ställen.

5.

Väva i de lockiga hårförlängningarna. Det finns flera olika metoder att väva i hårförlängningar genom att sy förlängningarna till ditt eget hår. Oftast görs detta genom att cornrowing ditt hår och sy förlängningarna på toppen av cornrows med en nål och tråd.

6.

Använd en lockig peruk. Det här är ett litet sätt att bära lockiga förlängningar. Helt enkelt köpa en hel eller halv peruk och bära den över ditt hår.

Tips och varningar

  • Köp lockiga hårförlängningar som är identiska med din egen hårfärg och textur. Om din hårfärg är auburn, vill du inte köpa jet-svart förlängningar.
  • De flesta lockiga hårförlängningar (speciellt de som är gjorda av syntetiskt hår) kommer att krossa och, när de blöts, inte kommer att ha sina ursprungliga curl. För att undvika frizz och tangles, var noga med att hålla håret torrt.
  • Förlängningar kan göra underverk för ditt hår. Lägger till längd och volym, förlängningar kan ge dig glans och glans som du alltid har velat ha. Det finns flera enkla sätt att använda lockiga hårförlängningar så att de inte bara ser underbara men hjälper till att bibehålla den totala hälsan hos ditt eget hår.