Hur man använder smink för att få spolade vinterkinn och läppar

 

1.

Förbered ansiktet för smink med en icke-fet fuktkräm. Efter att fuktkräm absorberats i huden, prickar du på en sminkprimer för att ge huden en jämn yta.

2.

Applicera foundation och concealer som vanligt för att ge din naturliga vinterspola en ren bas. Eventuell rodnad och ojämnhet i hudton bör döljas. Med en stor fluffig pensel, damm genomskinligt pulver över ansiktet till matt hud genom att bli av med överskott av oljor. Brudgummen och fyller ögonbrynen med färg för att skapa en ren ram för ögon och ansikte. Du vill inte ha skarpa hår eller gleshet i dina pannor för att dra fokus från dina glödande kinder och läppar.

Hitta en kind och läppfläck i en nyans lite djupare än din naturliga färgning. Genom att använda en produkt för både kinder och läppar säkerställer färg harmoni som hindrar dig från att engagera sig i gissning. Tappa ett tunt lager av produkten på dina kinder och blanda med rena fingrar innan det torkar. att dina slutresultat är professionella genom hur din rodnad ser ut att smidigt emanera inifrån istället för att sitta på toppen av ditt ansikte med uppenbara telltale strimmor.

Fukt läppar och låt balsam att sippa in innan du fortsätter Läppfläckar, som är slitstarka, kan torka så du vill se till att dina läppar är skyddade när du använder dem. Pat lip fläckar på mitten av både övre och undre läppar innan de blandas utåt mot din läpplinje. Denna teknik skapar en lämplig namngiven färgad effekt, som du kan få när du använder någon mycket pigmenterad läppfärg. Eftersom en läppfärg har en platt - inte glansig textur, är den ett idealiskt verktyg för att göra läpparna sköljda från en promenad i vinterkylan.

5.

Steg tillbaka för att kolla på den färdiga produkten. Om du tror att din kind färg är för stark, tona ner den med en lätt dammning av genomskinligt pulver.

Tips och varningar

  • För nattevenemang kan klappa högljus på toppen av kindbenen för subtil skimmer.
  • Ibland är ditt bästa tillbehör en glödande yta. Om du inte har tid för en komplicerad sminkrutin men ändå vill se ditt bästa ut med de olika årstiderna, lyckas du med att det är kallt väder. Under denna tid på året blir kinder och läppar naturligt rädda med exponering till kall luft. Du kan perfekta utseendet genom att se till att ingenting är annat än dina kinder och läppar är rudda. Även om du inte kommer att bli tungt uppbyggd, kommer du säkert att vara polerad nog för att göra en vinterstilteckning.