Hur man beställer moderskap scrubs

 

Beställa Maternity Scrubs

1.

Det första steget i att beställa moderskapscrubs är att veta vilken storlek du behöver. I de flesta fall beställer du samma storlek scrubs som du hade på dig innan du blev gravid.

2.

Det normala utlopp som du har använt för scrubs säljer sannolikt en moderskapsledning. Om de inte konsulterar din telefonbok under 'scrubs' eller Internet under 'moderskapscrubs'.

3.

När du väljer en mammerskrubbe vill du leta efter något som erbjuder ett imperium midja eftersom detta kommer att ge mest komfort. Du kommer att vilja se till att tyget ger en bra mängd stretch för din växande mage.

4.

När du väljer dina byxor vill du leta efter ett par med en bekväm bred elastisk midjeband. Helst ett midjeband som kommer upp över din expanderande mage. Detta kommer att se till att de stannar upp under hela ditt skifte.

Tips och varningar

  • Om du kan prova på moderskapscrubs gör du det. Om du kan prova på scrubs med en falsk mage på ännu bättre.
  • Köp inte normala skrubber några få storlekar för stora. De kommer inte vara lika bekväma som moderskapscrubs.
  • När du är gravid vill du inte spendera mycket tid och pengar på att köpa nya arbetskläder. Din fritid är bäst att ta hand om dig själv och förbereda dig för barn. Du behöver ett enkelt sätt att beställa moderskapscrubs.