Hur man får sexiga fötter

 

1.

Börja ta 2,5 mg biotin för att förbättra hälsan och utseendet på dina tånaglar (se resurser). Detta kommer att förbättra dina naglar och hår också.

2.

Ta bort callouses och slätt dina fötter med en Diamancel-fotfil (se resurser). Det finns ingen jämförelse mellan denna och andra filer och det kommer att eliminera behovet av pedikyr. Efter din första borttagning av torkad hud etc. använd den en eller två gånger i veckan för underhåll. Filen hjälper dig att enkelt få sexiga fötter.

3.

Kläm tånaglarna med en klippare rakt över toppen för en kvadrerad sexig tånagel.

4

Applicera nötköttolja eller grädde för tånagelknivar och tryck försiktigt tillbaka med en nagelkäpp flera gånger i veckan.

Fuktar fötterna dagligen när de är våta att låsa i fuktkräm. Sätt en tjock fuktkräm på fötterna på natten två eller tre gånger i veckan. Använd strumpor för att hålla fukten på fötterna och inte dina sängkläder.
Mjuka, bortskämda fötter är nyckeln till att ha sexiga fötter.

6. Använd nagellack för att skapa den typ av look du ska gå för. Klar nagellack för ett naturligt utomhusutseende. Rött polerat för ett i ditt ansikte glam ser eller blir galet med en ovanlig nagelfärg för att flaunt din vilda sexiga sida.

Glam upp fötterna med tå ringar och heta skor. Pampered, mjuka fötter med naturliga eller polerade tånaglar är sexiga!

Tips och varningar

  • Underhåll är nyckeln till mjuk u0026 amp; sexiga fötter.
  • Tiden för att öka ditt spel med glamorösa, varma u0026 amp; sexiga fötter? Här är stegvisa instruktioner om hur du får sexiga fötter.