Hur man får tjockt hår tillbaka

 

1.

Det första steget är att prova lite förtjockande schampo. Detta kan vara ett av de enklaste sätten att återställa tjockleken mot håret. Många läkemedelsbutiker kommer att ha ett schampo som förvandlar tunt hår till hår med fantastisk volym. Några exempel som kan hittas i en stor läkemedelsbutik är SAMY Fat Hair, L 'Oreal Vive Hair Thickener for Men, och Nexxus.

2.

Om förtjockningsschamponerna inte 'T arbete, den nästa bästa tingen att försöka slutar in i en frisörsalong eller skönhetsaffärsbutik. Människor på någon av dessa kan förmodligen rekommendera några professionella hårförtjockningsmedel som de säljer eller riktar en kund till en butik / person som behöver produkten.

3.

Det finns naturliga botemedel tillgängliga också för att tjockna håret. Saw Palmetto, Vitamin B-6, Uva Ursi-extrakt, Eleuthero Ginseng, Nettle Root, Pumpa frö, Jod, A-vitamin, D-vitamin, järn och protein är exempel på föremål som kan användas som växtbaserade kosttillskott till tjockare hår. Några rekommenderade hemlagade aktuella förtjockningsmedel är: blanda Epsom-salter till vanlig hårbalsam, blanda honung och yoghurt och sitta i solen, rosmarin lämnar med vatten förutom vanliga schampoprodukter och värmer olivolja för håret. Ytterligare naturliga botemedel kan hittas genom att utföra en internetsökning med en bra sökmotor.

4.

Om hårväxt är önskvärt finns det också botemedel mot det här. Minoxdilprodukter som Rogaine är tillgängliga över disken för att hjälpa till att få tillbaka håret.

Om allt annat misslyckas, se en läkare om några problem - särskilt håravfall. Läkaren kanske kan ordinera något som hjälper till med ett allvarligt hårproblem.

Tips och varningar

  • Det enda sättet att se om några botar arbete är att prova dem - inte alla botemedel fungerar för alla.
  • Att få tjockare hår kan vara lika enkelt som att gå till det lokala drog- eller varuhuset för några speciella hälso- och skönhetsprodukter. Om det är önskvärt kan en resa till den lokala salongen också göras för mer professionellt rekommenderade botemedel. Det finns även naturliga botemedel tillgängliga för att hjälpa till att tjockna håret. Läs hela artikeln för att läsa mer!