Hur man ger skönhetsprodukter som present

 

1.

Bekanta dig med din presentmottagares grundläggande stilmönster. Även om du inte känner någon så bra, bör dina observationer ge dig ledtrådar om vad kosmetika skulle vara mest lämpligt att ge som en present. Till exempel undviker du att köpa smink för en kvinna som du aldrig ser på dig, men du skulle notera de skönhetsprodukter som hon verkar ha på regelbundet. Om naglarna alltid är obefläckade och polerade, eller hon luktar gärna duftande när du ser henne, bör det här ge dig en uppfattning om vilken riktning du ska ta med din gåva.

2.

Använd ditt utrymme för skönhet om möjliga teman, färger och dofter som bäst passar din gåva mottagarens personlighet. Även efter att du har bestämt om arten av objektet eller uppsättningen artiklar som du ska ge, se till att din gåva kompletterar din mottagares personliga smak. Till exempel, det vann inte att ge en uppsättning neon nagellack till din vän med de ständigt felfria manikyrerna - inte om de enda nagelsfärgerna hon bär är neutrala och köttfärger.

3.

Se till att kvaliteten och märket på de gåvor du kommer att ge matchar ansiktet som din mottagare visar världen. Om din medarbetare är trivsam och jordnära, måste de hårvårdsprodukter du tänker på får henne inte komma från den poshest salongen i staden. Å andra sidan vet du att din underhållsvän som bara bär designer märken skulle vara bättre anpassad till en varuhus läppstift. Om hon verkar ha allt, är det också ett presentkort från en kosmetiklinje med ett gott rykte bland det eleganta.

Matcha nuvarande värde till tillfället. Det här är inte att säga att du ska skrapa om du enkelt har råd att splurge, eller att du ska gå sönder för att få din makeup maven syster en komplett professionell smink kit för hennes Sweet Sixteen. I stället ska du helt enkelt skala dina presentval enligt din personliga budget. Det är helt relativt, men som ett exempel kan du få din syster en personlig sminkpalett för hennes sextonde födelsedagsfest och spara det kompletta professionella kitet för när hon får sin skönhetscertifiering.

5. < / p>

Var kreativ med din presentation. Det skulle vara motsägelsefullt att ge skönhetsprodukter som en gåva, för att vara artless och slarvig när du äntligen lämnar dem till din mottagare. Innan du sätter ihop dessa kosmetika, se till att de har varit torkas ren eftersom de kan ha samlat damm på en butikshylla före köp. Förpacka dem på ett sådant sätt att de passar snyggt men utan problem i din presentförpackning eller påse. Se till att eventuella produkter som kan spillas placeras säkert upprätt eller ha en skyddande tätning för att förhindra läckage. Presentvävnad är ett perfekt sätt att sätta in och dämpa föremål innan de går i lådan eller påsar. Lägg till en båge och ett litet personligt kort säkert påsat på utsidan som en sista touch.

Tips och varningar

  • Förutom att förpacka dina gåvor i en låda eller påse, finns det också möjlighet att placera dem i en korg. Vanligtvis består en sådan present av saker som följer ett tema. Kanske är allt i korgen från samma linje eller butik, eller alla kan vara produkter för en kroppsdel, som en mängd läppstift, glans och balm. På det personliga kortet behöver du bara skriva ner (om du inte känner mottagaren för bra) är det datumet, en hälsning för mottagaren som anger tillfälle och ditt namn längst ner.
  • Om du inte kan tänka på något speciellt för att ge som gåva, är skönhetsprodukter en säker satsning. Förutsatt att varje enskild person du kommer i kontakt med tar vanliga bad eller duschar, vet du att du åtminstone kan få en uppsättning badprodukter till en vän även om du inte är så säker på resten av hennes skönhetsregim. Andra gåva mottagare vann inte så svårt att räkna ut som din kusin med de flammande röda läpparna, din bror med en förkärlek mot musky dofter och din farbror som älskar att fuktar sina torra armbågar. Här hjälper du om du är handla online, på apoteket eller i köpcentret för skönhet köper som passar alla på din lista.