Hur man gör en sash

 

Gör ett sash

1.

Skär en material med två yardband. Ta reda på hur bred du behöver klippa din tyg. Utför detta genom att ta önskad slutlig bredd, multiplicera den med 2 och lägg till en halv tum. Om du vill att din sash ska vara 3 tum bred, multiplicera du sedan 3 till 2 (6 ') och lägger till .05 (6.5').

2.

Vik tyg i halv längd. Den öppna änden ska vända sig bort från dig. Skär båda ändarna av tyget i 45 graders vinklar.

3.

Sy tyget längs de vinklade ändarna som du bara klippt. Sy också den öppna sidan av tyget på längden. Lämna ett tillägg på 0,25-tums hela vägen runt tyget. Lämna också en 4-tums öppning i vägens längd nära mitten.

4.

Trim de ersättningar du lämnade i varje hörn. Vrid rampen ut till höger genom att nå in i 4-tums öppningen och dra in insidan utåt. Tryck på skärmen så att det inte finns några rynkor och att sashen ser ut som en platt bit.

5.

Slipstitch 4-tumsöppningen stängd eller toppsticks alla fyra sidor av sash nära kanten hela vägen. Din sash är nu klar.

Tips och varningar

  • Din sash kan också dubbla som ett bälte eller till och med en scarf.
  • Låt aldrig suga, koka eller bleka sashen om du använde silkematerial. Detta kan förstöra tyget.
  • Om du försöker rengöra tyget måste du kontrollera färgens snabbhet. Gör detta genom att väta din tyg och pressa den mot vit bomull. Om det finns någon färgöverföring, är det bäst att ringa en professionell rengörare.
  • Sashes har använts i århundraden av både män och kvinnor. På senare tid är de ett mode uttalande - främst för kvinnor. Med några sashes som körs i hundratals dollar, många kvinnor som har svårt att äga en. För de flesta kvinnor är det enklaste sättet att få en sash att se på eBay. Detta lämnar lite utrymme för att välja exakt tyg eller design du vill ha. I slutändan kan du veta hur man gör en sash kan du spara hundratals dollar och hjälpa dig att få det surr du alltid har velat ha.