Hur man gör hår tillbehör till tjejer

 

1.

Skapa ett pärlstavfjäderklämma. Sprid hett lim i tunna, horisontella remsor på toppen av hårklippet med spetsen av den heta limpistolen. Skär pärlorna med en rak stift och placera dem snyggt bredvid varandra i rad. Upprepa processen tills klippet är helt pärlstav.

2.

Mode dekorativa hästsvans hållare. Ta grundläggande tyg hår elastik och hett lim två pompoms på bandet bredvid varandra för att lägga till intresse. Rita en vågig linje eller polka punkter på resten av bandet med en silver eller guld permanent markör.

3.

Gör pärlhårkammar. Klipp en längd av faux pärlsträng som är lika med toppen av kammen. Använd den heta limpistolen för att limma pärlorna på kammarens topp. Slå in tunn tråd runt kammarens vertikala rörelse för att säkra pärlorna på plats.

p> Lägg färg till bobby-stift. Använd dina favorit nagellackar för att måla randar på toppen av bobbynålarna. Placera varmt lim på den raka sidan av bobby-stiftet och trådpärlorna på plats för ett reversibelt utseende.

< p> 5.

Decoupage en kollagerad hårbarriär. Skär små saker ur tidskrifter med nagelsaxar och placera dem i ett affärskuvert. Använd en pensel för att belägga barrets topp i ett tunt lager av decoupage . Ordna magasinutskärningarna på barrettens yta, applicera en annan tunn skikt av decoupage för att glasera och låt den torka över natten.

6.

Gör en glänsande scrunchie. Skär en bit av satin eller sammet 18 tum lång och 2 1/2 tum breda. Tyg ihop längs sidorna av tyget på fel sida för att bilda ett rör och sy längs benet. Vrid tygröret inuti och tråda en 6 tum lång av elastik genom röret. Dra i ändarna av elastiken och sy dem ihop, scrunching tyget när du går. Tucka ena änden av tygröret in i andra sidan och sy längs utsidan för att gå med dem.

Tips och varningar

  • Du kan också använda knappar, band eller färgad tråd till accent hårtillbehör. Låt det heta limet torka noggrant innan du lägger hemlagade tillbehör i ditt hår. < / li>
  • Håll små pärlor och heta limpistoler från små barn.
  • Priset för hårtillbehör för tjejer tenderar att öka när färg, pärlor eller unika accenter läggs till. Lyckligtvis kan du med några fågeltillbehör och lite kreativitet skapa egna anpassade hårtillbehör för tjejer hemma. Från färgglada fjäderklämmor till glänsande scrunchies gör dessa hantverk en spännande aktivitet för pre-teens och tonåringar, och är ett ekonomiskt sätt att dekorera en mängd frisyrer.