Hur man gör tånringar

 

1.

Skär ett stycke elastiskt ca tre inches långt. Den elastiska kan vara vilken som helst färg som kompletterar ditt pärlstav.

2.

Lägg dina pärlor i elastiken genom att skjuta dem mot mitten. Om du väljer en speciell pärla som centrumpunkt, släpp den pärlan först.

3.

Följ den första pärlan med ytterligare pärlor av ditt val. Kom ihåg att en tå är liten så att det bara behövs några pärlor.

4.

Tie båda ändarna av elastiken tillsammans när du har avslutat din pärla.

5.

Dra din tånring över tånet som du vill pryda med din nya tånring, med knuten sida vänd under foten.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att du vill att din tånring ska vara bekväm. Försök att ordna pärlorna så att de sitter på tån och inte mellan tårna eller under.
  • Var noga med att göra tånringen tillräckligt stor för att du lätt kan sträcka över tånet. En tät ring som är för snäv kan vara obekväm och hämmar korrekt cirkulation.
  • Intresset för tå ringar ökar i popularitet. Trodde att de härrör från Indien, har tån ringar vanligtvis använts för att symbolisera äktenskap av kvinnor. Idag kan tå ringar bäras av både kvinnor och män och är ett fint tillskott till sandalklädda fötter. Utsmyckning av fötterna med smycken betraktas ibland som obekväma eller irriterande, men du kan skapa tåringar som är vackra och inte besvärliga. Några enkla material är allt som behövs. Följande steg visar dig ett prisvärt och kreativt sätt att göra tånringar som passar alla tåstorlekar, utan att du behöver några bra smyckeskapande färdigheter.