Hur man hittar Chanel Ballet Flats

 

1.

Logga in på chanel.com. Detta är den officiella hemsidan för Chanels modehus. Du kan hitta Chanel butiker nära dig. Chanel ballettplattan är utrustad i olika stilar och färger varje säsong, så du kommer att kunna hitta dessa skor varje år på vilken butik som helst. För att spara själv resan, ring affären i förväg för att se om den lagrar den färg och storlek du vill ha.

2.

Gör en onlinesökning för Chanel ballettlägenheter. Du hittar dussintals webbplatser som säljer Chanel ballettlägenheter självständigt.

3.

Sök efter Chanel ballettlägenheter på Ebay.com. Detta är en auktionswebbplats som säljer nya och begagnade Chanelskor. Ibland kan din storlek eller färgpreferens inte vara tillgänglig men fortsätt att söka varje dag eftersom eBays lager är drivet av oberoende säljare.

Kontaktbutiker som Saks Fifth Avenue eller Nieman Marcus. Dessa exklusiva varuhus brukar stocka Chanel skor. Ring före besöket för att se om butikerna har Chanel ballettlägenheter du vill köpa.

Tips och varningar

< / p>
  • Innan du köper skor på nätet, försök på ett par i en butik för att se vilken sant Chanel-storlek du är. Dessa ballettflakor kan springa små.
  • Innan du köper online gör du säker på att du kan lämna skon om den inte passar.
  • Det franska modehuset, Chanel, är känt för sina eleganta mönster och klassiska skor. Chanel lägenheter har bäras av Hollywood royalty och rika kvinnor i årtionden. Lägenheterna har vanligtvis en klassisk rundad tå med vadderad lock. Vissa kommer i dämpade naturliga färger medan andra är svarta patent och fodrade med mjukt silkefoder. Att hitta ditt eget par är väldigt lätt men kan kosta några hundra dollar.