Hur man hittar snygga kläder i Tokyo

 

1.

Kolla Harajuku, som är en av de snyggaste delarna av Tokyo (om inte den mest snygga). Den livliga gatan Takeshita Doori är full av japanska tonåringar klädda i varje stil under solen - allt från gotiska till futuristiska. Det finns otaliga butiker och restauranger, och också många crepe står och uteserveringar. Detta är definitivt nummer 1 platsen för att köpa och se alla de senaste stilerna som är populära bland ungdomarna i Tokyo.

2.

Gå till Kichijoji: Lite ute i suburban Tokyo , detta underbara avsnitt är fullt av klassiska stormarknader, restauranger och butiker. Var noga med att kolla in Parco, Tokyo, Marui, Isetan eller Lonlon. Dessa är alla praktfulla japanska varuhus som bara stämmer överens med de senaste stilerna.

3.

Besök Shibuya, det verkliga epicentret för all action i Tokyo. Det finns inte bara massor av företag som ligger här, utan också en del av underbara butiker och varuhus. Var noga med att kolla in Isetan, kanske en av de bästa varuhusen i Japan - och absolut en av de mest kända, utan brist på höft, ungdomsorienterade saker.

4.

Stanna vid Shinjuku, ett annat centralt område som är känt för sina oändliga fashionabla butiker och varuhus. Ett bra ställe att få snygga trådar i Shinjuku är varuhuset Odakyu. Odakyu är en välkänd butik med ett stort urval av mode, från designvaror till mer rimliga priser.

5.

Besök Ginza. Ginza är en snygg och ganska dyr del av Tokyo. Du hittar allt från moderna butiker till smycken (den kända Mikimoto pärlbutiken) till större varuhus. Det här är förmodligen Tokyo mest lyxiga område, och du kommer att vara hårt pressad att gå nerför gatan utan att gå in i eleganta affärer som Cartier. Mitsukoshi, Printemps (den franska varuhuset) och Matsuya är också utmärkta ställen att kolla in de eleganta outfitsna.

Tips och varningar

  • Japanerna är en av de mest snygga människorna på planeten. Bara gå ner på gatan kommer du att se gott om välklädda individer. Om du pratar japanska kan du till och med kunna fråga dem var de fick sina kläder. Även försök att fråga på engelska om du är djärv nog, du vet aldrig vilka stiltips du kan hämta.
  • Japan är väldigt dyrt, så att vara snyggt kan vara lite svårare än det är i andra länder. Det finns dock några ganska billiga men hipbutiker i områden som Harajuku, så shoppa!
  • Tokyo är en av de mest fashionabla städerna i världen, med många extremt snygga och trendiga sektioner. Om du planerar att göra några allvarliga detaljhandelskador i Tokyo när som helst snart, här är några förslag på var du ska gå.