Hur man känner sig ganska gravid

 

1.

Ge dig själv en manikyr och pedikyr. Ta bort ditt gamla nagellack med nagellackfjernare och låt dina händer och fötter suga i behållare med varmt såpvatten. Efter ett tag trycker du dina naglar tillbaka med en nagelkäpp och gnuggar lite lotion på dina händer och fötter. Välj din favorit färg nagellack och måla dina naglar och tånaglar.

2.

Koppla av med ett bad. Ta ett bubbelbad med din favorit bubbelbaddoft eller salter. Slå på lite avkopplande musik och tänd lite ljus om du är i humör. Luta dig tillbaka och njut av musiken.

3.

Köp några nya kläder. Köp några nya kläder, inklusive en klänning och en avslappnad outfit. Klänningen kan vara en moderskapsklänning eller en moderskjorta och skjorta. Den avslappnade outfiten kan bestå av några söta moderskapstoppar och ett par moderskapspansar eller capris. Spara pengar genom att välja objekt som säljs och inte bli galen att köpa för många saker.

4.

Gå shoppar. Under graviditeten upplever många kvinnor svullna anklar eller fötter, vilket kan göra skor som du har obehagligt att bära. Gå till din lokala skobutik eller varuhus och plocka ut ett par klädskor (att gå med din klänningsdräkt) och ett par bekväma skor att gå med din casual outfit. Spara pengar genom att välja skor som är till salu.

5.

Ta en moderskapskurs. Motion är bra för din kropp, vare sig gravid eller inte. Med en moderskapsträning kan du träna och bygga vänskap också. Du kommer att tycka om att vara kring andra gravida mödrar som har liknande känslor och erfarenheter.

6.

Gör dig redo varje morgon. När du är gravid blir du trött snabbt och ibland känner du dig inte som en dusch och gör ditt hår och smink på morgonen. Om du håller dig i rutten med duscha, gör ditt hår och gör sminken på morgonen, känner du dig mycket snällare hela dagen.

7.

Få en frisyr. Prova något annat och få en ny frisyr. Det kommer inte bara vara bra att få någon att tvätta håret och massera huvudet, men du kommer också att lämna ett nytt utseende. Var noga med att prata om du inte gillar hur stylisten skär ditt hår.

Tips och varningar

  • När du går på shoppar eller klä shopping, var noga med att ställa in en gräns för hur mycket du ska spendera. Du vill undvika onödig skuld.
  • På grund av starka lukt och lukt i nagelbutiker kan det vara en bra idé att undvika dem när man får manikyr eller pedikyr. Du kan ge dig en manikyr eller pedicure lika lätt hemma och det kostar mindre.
  • När du är gravid, genomgår din kropp flera olika förändringar. På grund av förändringarna i din kropp, speciellt när du och barnet blir större, kan du börja känna sig oattraktiv och stor. Hormoner hjälper inte heller emotionerna. Graviditet ger dig den perfekta anledningen att skämma bort dig själv och få dig att trivas.