Hur man klär sig som en hipster

 

Åtgärder för att bli hipster-chic.

1.

Använd vintagekläder. Hipsters älskar att shoppa på vintagebutiker, eller hos Salvation Army och Oxfam sparsamhetsbutiker. Detta beror på att många hipsters älskar att sporta retro 1950-talet, 1960-talet, 1970-talet och till och med 1980-talet ser ut. Tappningsklänningar, klädjackor, flanell, klockbottnar, knappar ner t-shirts, och ofta till och med stövlar och skor är alla viktiga komponenter till ett hipster-utseende. I grund och botten, om det inte är nytt, är det hip.

2.

Bär skinniga byxor. Hipstrar tenderar ofta att vara på den emacierade sidan. Det här är en del av mode. För att accentuera 'snyggare än du' ser hipsters älskar att ha på sig extremt snäva byxor, som ofta kallas för 'skinniga byxor'. Dessa byxor kan komma i vilken färg som helst, men tenderar att vara svart. Klassiska skinniga byxor tenderar att passa väldigt tätt runt vristområdet. Du kanske vill vara försiktig innan du sätter dig ner i dessa - de har stor risk att riva!

3.

Använd ironiska T-shirts. Hipsters älskar att visa upp sin ironi. Detta kommer vanligtvis i form av åttiotalet eller nittiotalet nostalgi, såsom gamla tecknade tonåringar (Smurfar, Tonåriga Mutant Ninja Turtles etc), avbrutna dagar av tidigare dagar som Alf eller videospel som Pac-Man eller något Atari och allting som kan tolkas som en popkulturell referens från dessa tidsperioder.

4.

Använd flamboyantbälten. Hipsters älskar bälten och ju större desto bättre. Ju mer färgstarka desto bättre. Så länge bältet fångar ditt öga, är det höft. Rynstenar, spikar eller något galet eller överdriven som bringar uppmärksamheten på bältet är bra.

5.

Slitage Converse sneakers. Converse sneakers har länge varit en hipsterklammer. Det är ett bra sätt att slutföra det enkla, men super chic hipster-dagliga utseendet. Om du inte råkar äga ett par Converse-sneakers, gör Doc Martens en bra ersättare.

Tips och varningar

  • Studiera andra hipsters och efterlikna deras utseende. Gå runt områden som Silverlake i Los Angeles eller Williamsburg i Brooklyn, New York. Dessa två platser är hipsterparadis, så du är bundet till att springa in i äkta hipsters än vad du kan hålla reda på.
  • Hipsters (man kan kalla dem som 'alltför höft' individer) är över hela världen. De bor vanligtvis i större städer, som New York, Los Angeles, London, Chicago, Atlanta och San Francisco. Hipsters har vissa signaturtyper som gör dem otänkbart trendiga och hip. Här är några sätt att sporta hipster-looken på ett autentiskt sätt.