Hur man kyssar med tunga piercingar

 

1.

När du kysser någon med en tungring, oavsett om du har en själv eller inte, gör det ingen skillnad. Inte mycket annat, om något, behöver göras från en kyss som inte har några tunga ringar inblandade.

2.

Träning av samma tekniker som du skulle i en vanlig kyss fungerar bra med en tunga ring. Eftersom tungan ringen är långt tillbaka på tungan är chansen att du inte kommer inse att det är det för det mesta. Även om du känner det, behöver du inte oroa dig för att orsaka skada på den andra personen eftersom det mesta som kommer att hända är att dina smycken skulle klicka mot dem och skapa ett ljud.

3.

Även om inget speciellt behöver göras för att rymma för piercing i en kyss, kommer någon som inte har haft det lång tid att behöva justera. Den första barbell är längre än den normala (eftersom den måste faktor i att tungan kommer att svälla) och de längre stavarna gör kyssningen besvärlig.

4.

Kyssa som alltid. Låt inte ringen få dig att tro att något nytt ska göras eller att du måste anpassa dina metoder.

Tips och varningar

  • När du kysser före byter till en kortare barbell (när piercingen är fortfarande något ny) kan du uppleva akwardhet på grund av att smycken är långa men det betyder fortfarande inte att du kysser personen fel.
  • Biter inte smycken medan du kyssar, men det borde inte vara ett problem för att du inte borde bita när du kyssar i alla fall.
  • Kyssar med en tunga ring, oavsett om du är den med smycken eller kysser någon med smycken, eller båda har det är inte så svårt som det kan tyckas. Här är några råd om hur man kyssar med tungan piercingar.