Hur man sminkar med själv-Tanner

 

Hur man smalar med sig självtält

1.

Exfoliate. Det första du behöver göra innan du solbränna är exfolierat. Om du försöker spraya garver på döda hudceller kommer det bara att göra det orange och ojämnt. Du vill köpa en sockerskrubba att använda i duschen. När du exfolierar, var särskilt uppmärksam på områden som armbågar, knän, klackar och andra områden som är benägna att få torrare och hårdare hud. Se till att du täcker hela kroppen med cirkulära rörelser med händerna. När du kommer ut ur duschen, lägg inte någon lotion på din kropp.

2.

Tan. När du är helt torr, börja med en sollös solbränna. Två av de bästa 'hemma' sprayerna är Neutrogena s Sunless Tanning Mist och L 'oreal' s Sublime Bronze spray. Börja spruta benen i en cirkelrörelse och håll flaskan ca 4 till 6 tum bort från din hud. Var försiktig att du inte översprutar när du sprayar dina klackar, armbågar och knän, eftersom dessa områden tenderar att suga upp mer färg. Det stora med dessa produkter är att du kan spruta upp och ner för svårt att nå områden som din rygg utan att täppa till flaskan. Se till att du har fått varje tum av din kropp jämnt.

3.

Slim. Det sista steget är att banta din kropp med konturtricks. Många kvinnor tenderar att hålla vikt i områden som deras höfter och lår. Spraya ytterlåret och höfterna några gånger för att göra dem mörkare, vilket gör att områdena verkar mindre. För dina magar, spray vertikala linjer där buken naturligtvis skulle böjas inåt (på utsidan av din navel). Du kan också göra en 'sex pack' där det skulle uppstå naturligt. Tänk inte på detaljerna i områden som dina armar där axlarna och tricepsen skulle naturligt böjas. Om du behöver hjälp och undrar hur det ser ut, använd en bild av en träningsmodell som en guide. Bara för att du inte känner så bra som du borde menar att du inte kan hjälpa processen med att skapa en illusion.

Tips och varningar

  • Följ en bild av en fitnessmodell för att se var kontureringen ska gå.
  • Innan du sprayar ditt ansikte, se till att flaskan säger 'oljelös' för att förhindra utbrott.
  • Håll aldrig flaskan i samma plats. Håll den rörlig i en cirkelrörelse, om inte du konturerar.
  • Self-Tanner kan vara en underbar produkt, speciellt för att se smalare ut. Om du kommer att vara i en bikini, ser du bättre om du är brun. En solbränna accentuerar muskeldefinitionen. Nyckeln blir självklart så att du inte stryker eller ser orange ut.