Hur man tar hand om ditt hår efter en kemisk behandling

 

1.

Först och främst försök inte att borsta genom håret för att få ut fläckarna. Det kommer att orsaka mer brott och mer splittrade slut än vad du någonsin kunde ha föreställt !!! Om ditt hår känns sträckt när du drar på det, är det ett dåligt tecken men också enkelt fixat. Det betyder i grunden att ditt hår blev mycket poröst.

2.

dusch, sätt en hel del balsam i håret. Ta ut. Lägg en handduk runt håret eller en plastpåse och säkra den. Håll den på en timme eller så om du har tid. Om inte, håll det åtminstone i 15 minuter. Det kommer att ge ditt hår lite fukt och näringsämnen som hjälper till att starta läkningsprocessen! När du har tvättat håret, torka det inte, räta ut det, än mindre göra en annan kemisk process för en stund.

3.

Eller du kan använda en produkt som heter Biolustre. det fungerade för mig när jag blekade mitt hår och slutade helt med en fåglar bo på huvudet! Det var hemskt. Jag beställde det av internet. Det kom efter en månad, men det var fortfarande värt det. Biolustre levereras med fyra flaskor. Den första är ett exfolierande schampo och det krossar håret av fett, partiklar och andra oönskade rester. När du har tvätt ditt hår med det, tömma hela flaskan av akutbehandling på ditt hår. (Inget skämt, det är även i instruktionerna.) Arbeta det i håret, och särskilt skadade ändar är mycket, mycket bra.

4.

Torka håret med akut behandling fortfarande. Blås torr tills ditt hår blir mycket svårt. Det är normalt, men se till att inte dra på det eller borsta det. Det kan orsaka att det går sönder. Efter håret är helt svårt, kom tillbaka in Duschen och låt vattnet lösa upp behandlingen. Rör inte håret tills behandlingen är helt borta. Det är mycket viktigt att tvätta det helt.

5.

När ditt hår är rent från behandlingen använd det dagliga schampo och balsam som medföljer ditt kit. Fortsätt använda den varje dag tills ditt hår känns bättre.
Den akuta behandlingen är helt enkelt fantastisk. Det återställer i grunden ditt hår tillbaka till ett jungfrustat som bolaget säger. Och det är sant! Du kommer knappast att ha några split ends kvar, om någon alls.

Har du någonsin haft en kemisk process som gjorts till ditt hår, som att dö, bleka eller en perm? Har du någonsin gått ut ur salongen undrar vad i världen du kommer att göra med den fräcka, otroliga roten du hamnade med? Jag har, och så har de andra kvinnorna där ute! Det är verkligen lätt att fixa.