Hur man tvättar glasögon med skålsåpe

 

1.

Fyll disken med cirka fyra tum varmt vatten för att börja rengöra dina glasögon. Medan vattnet löper i tvättstället tvingar man två tvål av tvåltvål i vattnet.

2.

Lägg ut två pappershanddukar på sidan. På så vis kommer du att vara beredd när du har tvättat dina glasögon så att du inte släckte dem igen.

3.

Öppna dina glasögon så att det ser ut som om du är släpp dem på ansiktet. Håll ögonen på näsan för att tvätta dem med hjälp av tvåltvål.

4.

Doppa dina glasögon i tvålvattnet. Lyft dem upp till ögonhöjden för att se om glasögonen har kakade på skräp på dem.

5.

Gnid försiktigt linsen mellan fingrarna. Dina dina glasögon i tvålvattnet igen.

6.

Håll dina glasögon under rinnande vatten för att skölja skålen av dem.

7. Sätt dina glasögon på pappershanddukarna som du lagt ut tidigare. Låt glasögonen lufta torr innan du sätter dem på dig.

Tips och varningar

  • Du kan använda denna process för att rengöra solglasögon och glasögon. Den här tekniken är säker nog för dig se på speglade solglasögon.
  • Att försöka se igenom smutsiga glasögon gör din syn värre. Rengör dina glasögon dagligen för att hålla dina ögon friska.
  • Det händer alltid när du går för att sätta på dina glasögon: Det är ett smet på dem. Du kan försöka ta bort smet med en vävnad, men det bidrar bara till mer problem med dina glasögon. Nu har du ett lager av lint på dina glasögon som hindrar dig från att se. Det finns ett bättre sätt att rengöra dina glasögon. Oavsett om det är daglig rengöring av dina glasögon, eller ett akut spot, är sättet att rengöra dina glasögon med skålen. Följ dessa enkla instruktioner för att rengöra dina glasögon med tvåltvål och se världen genom ett nytt ljus.