Hur man väljer en Bronzer

 

Så här väljer du en brons

1.

Din hudtyp bestämmer vilken typ av bronson du vill använda. Hudtyper är: torra, fet, normal och kombination. Torr hud tenderar att sakna fukt och kan bli fläckig, medan fet hud ständigt glänsande. Normal hud har inga problem med olja eller torrhet och kombinationshuden är fet i vissa områden medan den är torr hos andra.

2.

Beroende på hudens färg, kanske du vill ha en ljusare eller mörkare bronzer. Om du har en naturligt rätt hud, kommer du att vilja ha en lättare brons. En mörkare bronzer får dig att se orange. Om du har oliv eller mörkare hud kan du dock välja en mörkare bronzer eftersom en lättare bronzer antagligen inte ger dig tillräckligt med färg.

3.

Beslut om en formulering. Din hudtyp och makeup val påverkar bronzerformuleringen. Om du bär minimal smink eller har en torr hud, vill du välja en gel eller krämbrons. Om du har fet hud eller ha på sig ansiktsmakeup, välj ett pulverbrons.

4.

Några populära varumärken inkluderar Lorac, Nars., Wet u0026 # x2018; N Wild and Sephora u0026 # x2019; s varumärke. Det finns en hel del kvalitet bronzers att välja mellan.

5.

Många butiker har testare av vissa produkter. Be sminkartisten att hjälpa dig att välja vilken som passar din hud och till och med få dem att tillämpa det på dig för att se hur det ser ut.

Tips och varningar

  • När du handlar efter ett bronzer, fokusera på dina behov. Detta kommer att hindra dig från att bli sugen på att köpa en produkt som du verkligen inte vill.
  • Försum inte att söka efter recensioner av potentiella bronzers. Detta hjälper dig att spara pengar och få insikt om vilka produkter som faktiskt har positiv feedback från konsumenter som dig själv.
  • Vill du få det solbrända utseende utan risk för hudcancer från för mycket solexponering? Välj självhushållare eller bronzers. Självdragare, som kan användas över hela kroppen, kommer i lotion, gel och sprayformer. Bronzers är en form av smink som kan användas dagligen för att ge ditt ansikte en hälsosam glöd.