Hur man väljer färger enligt astrologiska tecken

 

1.

Bestäm ditt astrologiska tecken och ta reda på vilket element ditt tecken är associerat med. Om ditt Sun-tecken är Leo, är det till exempel ett brandtecken. Det bryter ner på det här sättet: Jordens tecken: Stenbock, Taurus, Jungfru, Lufttecken: Vattuman, Tvillingar, Vågen, Brandtecken: Skytten, Väduren, Lejonet; Vattenskyltar: Fiskar, Cancer, Skorpion. Elementen är viktiga för att de bestämmer typer av färger som är associerade med dem.

2.

Lär dig vilka färger som är associerade med astrologiska element. Astrologiska tecken i jordelementet dras till färger som är lättförknippade med jorden. Tänk mark, tress, lera och gräs. Browns, terracotta, greener av någon nyans och svart resonera med människor som har ett starkt jordnamn närvaro i sina horoskop.

3.

Välj de bästa färgerna för brandskyltar. Leos, Sagittarians och Arians är mer flamboyant än deras jordkusiner, och deras färger bär det ut. Leta efter guld och röda. såväl som djup lila och violett. Djupa och uppmärksamma färger är väl lämpade för brandskyltar.

4.

Sök efter kläder eller heminredning som ger tillfredsställelse till luftskyltar. Luft, som jord och eld, medför omedelbara föreningar. Himmel och andetag kommer i åtanke. Opaliserande blues och alla typer av blått - från den genomskinliga blåen av en ljus sommarhimmel till turkos - är perfekta för fritt cirkulerande akvarier, librar och Geminis.

Dyk djupt in i Vattenskyltfärger. Eftersom vattnet kan vara lika kraftigt som havets tidvatten eller så mjukt som en bergsström, utstrålar röda och djupblågrönarna i planetens hav sin energi i vattensignalernas själar.

Tips och varningar

  • Titta på ditt astrologiska diagram, hitta de dominerande tecknen och elementen och upptäck hur du svarar på motsvarande färger. Ta bort.
  • Lär dig om färgerna som är associerade med planeterna av tecknen i ditt horoskop.
  • Astrologiska tecken är jordade i särskiljande element som resonerar kraftfulla färger. När du väljer färger som vädjar till din individualitet, reflektera över ditt astrologiska tecken. Du kan inkludera dina Sun, Moon och Ascendant tecken. När du dyker in i färg när det gäller astrologiska tecken kan du bli förvånad över att finna att färgerna på ditt tecken är färger som du alltid har gravitated i. Å andra sidan kan du hitta färger som du aldrig övervägde och som bjuder dig att klättra ur din färglåda.