Så här köper du Doc Martens Online

 

Köpa Doc Martens on-line

1.

Slå på datorn och anslut till Internet. I rutan 'sök' skriver du in 'Doc Martens' och klickar sedan på ENTERA. Ny webbsida kommer upp med flera listor med frasen 'Doc Martens' i dem. Leta efter en officiell webbplats; en som skapas och underhålls av företaget som gör Dr. Martens varumärkesskor.

2.

När du klickar på länken eller skriver adressen till adressfältet på högst upp på din sida kommer webbplatsens öppningssida att komma upp. Överst på sidan finns alternativen 'Produkter', 'Var man köper', 'Om DM' eller 'Välj region'. Kör markören över något av dessa ord / fraser, och det kommer att ge upp sökalternativ för dig. Kör markören över ordet 'Produkter' och alternativen visas automatiskt under den. Flytta markören ner så det är över ordet 'Women' s 'och vänster klick. På nästa sida kan du antingen springa markören över bilderna för att få information om skor, eller du kan begränsa din sökning genom att klicka på vänster på vilken typ av sko du vill ha (dvs. 'Boots') När du gör detta kommer bilderna att ändras så att du bara visar stövlar.

3.

Flytta markören över bilderna , och vänsterklicka på någon bild om du vill ha mer information. Om du gör det kommer du att berätta vad skoen är av, hur många ögonhål det finns, hur mycket det kostar etc. Om du inte är intresserad av någon av de utformade bilderna, i nedre högra hörnet av sidan är Doc Martens-logotypen med orden 'Next 10 Shoes.' När du vänster klickar på det kommer det att ge upp tio fler stilar. När du flyttar förbi den första sidan visas en länk på 'Tillbaka' i det nedre vänstra hörnet, om du vill återfå dina steg och se en tidigare sida igen.

4.

När du hittar den stil du vill ha kan du köpa den från webbplatsen genom att klicka på ordet 'Köp'. När du gör det öppnar du nya sidor för att gå igenom olika färger eller storlekar och hur många par du vill ha. VIKTIGT ANMÄRKNING: UK-storlekar skiljer sig från USA-storlekar. Din brittiska skorstorlek är två storlekar mindre än din USA-skostorlek. Så om du är en storlek 9 i USA, måste du leta efter en brittisk storlek 7 sko. Om du är en storlek 8 1/2 i USA måste du leta efter en brittisk storlek 6.5.

5.

Jag föreslår att om du har tid, du noterar den utökade informationen om skon: storlek, färg, namn på stilen, hur många hål, etc. Skriv ner det och öppna ett nytt fönster på din datorskärm. Om du har en dator kan du göra det genom att trycka på 'CTRL' och bokstaven 'N' samtidigt. I det nya fönstret skriver du 'Doc Martens' i sökrutan. Detta kommer att hämta de flera sidorna igen. Leta efter webbplatser som beskriver sig själva som att sälja Doc Martens med rabatt eller gratis frakt. Klicka på en sida och gör en sökning, letar efter den specifika stilen du har valt från Doc Martens hemsida. Ofta måste du titta på några webbplatser innan du hittar en exakt match. Du kan också kolla ebay för att se om de har några listor för den stil du letar efter. Se om du kan hitta skon till ett lägre pris. VIKTIGT ANMÄRKNING: Var noga med att ta hänsyn till hur mycket frakt och / eller skatt som ska läggas till den totala kostnaden för sko.

Tips och varningar

  • Om du hittar skon på en annan sida, men det kommer att kosta samma efter frakt som att köpa den från den officiella Doc Martens webbplatsen, köp den från den officiella sajten. De kommer ofta att ha mer pålitliga leveranstider och bättre kundservice.
  • Kom ihåg: Din USA-skostorlek kommer att vara två storlekar större än din brittiska skostorlek, vilket är storleken vanligtvis listad på godkända Dr Marten-sidor. Om du söker efter en halv storlek hittar du också ett tydligt begränsat urval av stilar, eller det kommer att berätta att det inte finns några stilar tillgängliga i den storleken. Jag föreslår att om du bär en halvstor sko, köpa en sko som är den mest bekväma hela storleken.
  • Vid jämförelseshopping, kontrollera alltid fraktkostnaderna och om det finns en skatteskatt. Några ställen kommer att lista ett lågt pris för skon, men sedan hämtar du på fraktkostnaderna. Var säker på att du verkligen får skon för mindre än du skulle betala på Dr Martens-webbplatsen.
  • Köp inte skor från någon webbplats som inte visar dig en bild av skon. Se till att du får den exakta skor du letar efter.
  • Se till att du kontrollerar eventuella returregler innan du köper något online. Om du är orolig för storlek eller stil, var noga med att du vet hur länge du är måste returnera / byta objektet och om du måste betala en straff.
  • Många objekt på eBay säljs 'som det är'. Var noga med att du har all information om skos skick, om du köper används.
  • Köpa Doc Martens online är ett enkelt och billigare sätt att hitta exakt vad du söker efter det pris du vill ha. Hitta rätt stilar, till rätt pris och lära dig sätt att hjälpa dig att få dig att få en äkta produkt, snarare än en billigare knockoff.