Brittle Hair Treatment

 

Gelatin

För att förtjocka och fuktiga skört hår, lägg till ett paket gelatin till ditt vanliga schampo. Gelatin kommer snabbt att bygga kroppen i håret genom att belägga varje stativ. Var noga med att skaka din shampooflaska väl före användning.

Olivolja

Skapa en varm oljebehandling med ren olivolja. Värm olivoljan i 20 till 30 sekunder i mikrovågsugnen. Applicera den varma oljan på rötterna och sprida den genom hela håret. Olivolja kommer att klargöra hårbotten och uppmuntra till ny och hälsosam hårväxt. Använd denna behandling en gång i månaden.

Äppelcidervinäger

Skölj håret och hårbotten med äppelcidervinäger. Ofta sprödt hår orsakas av täppt hårsäckar i hårbotten. Folliklarna blir igensatta med döda hudceller och förbjuder hälsosam hårväxt. Äppelcidervinäger löser upp död hud och klargör hårbotten så att det kan växa starkt hår. Det rekommenderas att skölja håret med äppelcidervinäger en gång i veckan före shampooing för att upprätthålla en hälsosam hårbotten.

Avokado

Avokado har mer naturliga oljor än någon annan frukt. Applicera avokado på håret som en intensiv behandling, eftersom det närmar sig håret genom att lägga till fukt och konsistens. Var noga med att applicera den före shampoo och låt dig absorbera i håret under ett duschlock i 15 minuter.

Honung

Honung är en djup behandling för skört hår. För att återuppliva håret och återställa glans och kropp, applicera honung över hela hårets längd och täcka med duschlock. Låt sitta i 15 minuter och skölj därefter grundligt med varmt vatten. Även om denna hårmask är klibbig och kan vara svår att distribuera, spolas det utan problem av håret. Honung är full av näringsämnen som ger hårstyrka. Brunetter akta dig - honung lägger till subtila höjdpunkter när de används över tid.

Linfröolja

Massera hårbotten med linfröolja. Linfröolja är rik på vitamin E och uppmuntrar till cirkulation. Massera hårbotten med linfröolja stödjer hälsosam hårväxt. Det bästa sättet att använda linfröolja är att punktera en kapsel och applicera den direkt på hårbotten.

Ägg

Några gånger i veckan shampoo håret med ett råägg. Ägg är bra för håret eftersom de laddas med protein och vitaminerna A, D och E. Dessa vitaminer är viktiga för hälsosamt hår och håravfall. Massage i håret i en minut och skölj sedan med kallt vatten i stället för varmt till varmt vatten. Om vattentemperaturerna är för höga ska ägget krympa i ditt hår och det blir mycket svårt att ta bort. Skört hår är resultatet av felaktig hårvård, dålig näring och stress. Människor som lider av torrt och sprött hår är förvånad över hur lätt det är att vända problemet. Det rekommenderas att hoppa över alla dyra behandlingar i salongen eftersom hårda kemikalier som finns i hårprodukter faktiskt kan arbeta mot hår istället för för det. Naturläkemedel är det bästa sättet att uppnå en långsiktig lösning på det spröda hårproblemet.