Hem Remedies för tänder Whitening

 

1.

Blek dina tänder med ett blekningssats från ditt tandläkarekontor ($200 eller mer). Din tandläkare kommer att passa din mun för en munkorg. Du kommer att bära dessa tänder blekning brickor för en viss tid hemma varje dag. Detta görs på ditt eget schema. Skaffa ett överblekningssystem för att prova hemma, vilket är billigare ($49,00 och uppåt). Om du väljer att gå denna rutt, se till att den du väljer är godkänd av American Dental Association. De flesta tandläkare godkänner inte den här metoden eftersom brickorna kan vara sjuka.

2.

Använd Go Smile-systemet ($89 och uppåt). Du tillämpar helt enkelt go-smileformeln till varje område, vilket är på den givna soft tip-applikatorn. Detta system har många extrafunktioner som ljus, tandkräm och touch-ups för underhåll. Detta är bekvämt eftersom du kan använda dem hemma eller någonstans.

3.

Få kändis sexiga tänder utan remsor eller brickor ($50 eller mer). Denna produkt använder en pensel för att applicera vitare formeln också. Du ska göra det en eller två gånger om dagen. De garanterar att dina tänder ska vara åtta nyanser vitare på ungefär 2 veckor.

4.

Applicera remsor (Crest Whitestrips Premium $29 och uppåt). Dessa remsor ska appliceras i 30 minuter, två gånger om dagen. De är ganska billiga, men kan vara mer smärtsamma att ta på sig. Du måste avlägsna plasten, se till att du lägger den högra sidan på dina tänder och håll den där under en lämplig tid.

5.

Blanda din egen rengöring tandkrämlösning hemma. Blanda natron och väteperoxid för att bilda en pasta. Borsta bara tänderna, och denna formel ska göra dina tänder renare och ta bort fläckar på ungefär en månad.

Tips och varningar

  • Var noga med att jämföra tand nyanser före och efter användning av vitare för att bättre se skillnaden.
  • Kontakta din tandläkare innan du använder några blandningar med citronsaft eller något surt. Detta kan riva dina tänder av kalcium som behövs.
  • Vill du ha ett vitare leende? Det bästa sättet att få ett vitare leende som varar är att ha professionell behandling av din tandläkare. Det dåliga med att gå till tandläkaren är att behandlingar som Zoomblekning kan kosta mycket pengar. Utesluta inte kontroll med din tandläkare, men det finns flera billigare metoder för vitare tänder som du kan försöka i bekvämligheten av ditt eget hem.