Hur man ansöker på Savannah College of Art and Design

 

1.

Besök hemsidan för Savannah College of Art and Design där du kan lära dig om vilka typer av program som erbjuds, antagningsriktlinjer och kostnader för undervisning.

2.

Klicka på länken för Tillträde längst upp på sidan och klicka sedan på grundkursen till vänster på skärmen. Detta tar dig till listan över programkrav.

3.

Fyll i programmet online eller ladda ner och skriv ut pdf-programmet. Denna ansökan innehåller personlig information och pedagogisk historia.

4.

Betala ansökningsavgiften. Om du fyller på ansökan online betalas avgiften på $25 när ansökan lämnas in. Om du fyller i en pappersansökan för inlämning av inlämningsansökningar måste en ansökningsavgift på 50 kronor skickas in med ansökan för att den ska kunna behandlas.

5.

Grundläggande grundutbildning ska endast skicka in ansökan och ansökningsavgift, men de som ansöker om stipendier bör ha minst 3 rekommendationer och en portfölj som visar sitt arbete. Prestationsstudenter kan behöva delta i en audition och intervju innan de accepteras.

Tips och varningar

  • Fyll i din ansökan noggrant och snyggt. Presentation är viktigt.
  • Inte alla studenter kommer att accepteras till de program som erbjuds av Savannah College of Art and Design.
  • Oavsett om du letar efter en examen i historisk bevarande, fotografi, filmframställning eller modedesign erbjuder Savannah College of Art and Design traditionella klassrumsinställningar eller e-learningprogram. Gå med i över 9000 studenter och ansök idag med Savannah College of Art and Design.