Hur man bär läppstift i stilen av marilyn monroe

 

1.

Börja med en ren bas. Täck läppar med en grund som passar din hudton. Detta ger dig en blank duk för att skapa Marilyn-stil läppar med. Förbered läppar för färg genom att dabbing en silikonbaserad sminkprimer på hela läpplinjen.

2.

Kör en matt vit - eller grädde om du har mörkare hud - smink penna något över överläppslinjen för att skapa illusionen av en övre läpp som är något större än den undre delen. Om du studerar Marilyns läppar när hon har full ansiktsmakeup på, kommer du att märka hur hennes överläpp verkar fylligare än botten. Använd ett rent finger för att blanda linjen i huden så det verkar inte uppenbart. Med en medelstorlek fluffig borste, lättstoft genomskinligt pulver över området för att ställa in sminken.

3.

Använd en punktig concealerborste för att skissera bögen på dina läppar med en highlighter. fingret för en naturlig glans som fångar ljuset. Utsiktsläpparna med en högpigmenterad krämig läppfodral i äkta röd. Börja med botten och följa din naturliga läpplinje. På överläppen, förläng linjen något utanför din läpp linjen så att din överläpp är något fylligare än botten. Fokusera på att också föra ut formen på bågarna på dina läppar. Fyll i läpparna med penna.

4.

Slå på en ogenomskinlig sanna röd läppstift på ytterkanterna på både övre och nedre läpparna med en läppborste. I mitten av båda läpparna borstar du på en lighte r röd. Det här tricket tillför dimensionen till läpparna, vilket gör dem mer luscious.

5.

Avsluta med en tydlig läppglans dabbed generöst i mitten av bottenläppen och blandas något utåt för att inkludera överläpp. Om du vill ha extra glans, använd en klibbig klibbig glans som ger läppar en vinylliknande finish.

Till den här dagen emuleras Marilyn Monroe klassiska stil över hela världen, från håret till hennes sätt att klä sig. Kvinnliga kändisar går i rött mattan i sin egen version av Marilyns ikoniska utseende, och de är inte den enda de som drar drottningar är också stora fans av den här gamla Hollywood-skönheten. Om du vill ha en smak av Marilyns glamour medan du fortfarande ser ut som dig själv, kan du göra dina läppar så fulla som hennes. Här är en sammanfattning av hur du kan ha läppar som den mycket idoliserade skärmgudinnan, från de produkter och verktyg du behöver för de tekniker som används för att uppnå en blank, poutig finish.