Hur man bär mörk läppfärg på vintern

 

1.

Exfoliate läppar i duschen eller före sminkapplikation. Använd läppbalsam eller fuktkräm för att läsa läppar. Tillåt produkten att absorbera innan du fortsätter.

2.

Applicera grunden och hylsan som vanligt i ansiktet. För att inte uppmärksamma uppmärksamhet från dramatiska läppar måste du skapa en ren bakgrund. Under-ögonkretsen och eventuell missfärgning och ojämnhet i hudtonen ska vara kamouflerad för en fullständig felfri finish. Använd ett genomskinligt pulver för att matta ansiktet. Brudgummen och definiera browar. Du kan också ta bort formen på dina ögon med eyeliner och mascara, men använd inte några produkter med tydlig färg. Din eyeliner och mascara, om du använder dem, hålls bäst svart, mörkbrun eller grå.

3. Pappa en sminkprimer över hela din läpplinje. Du kan använda en som innehåller silikon för att ge mörk läppfärg en fastare bas för att hålla fast så att det inte är fjädrar eller blöder. Medan du väntar för att primeren ska absorbera, undersök de läppfärger du bär regelbundet. För att helt enkelt lägga till lite drama för ditt vardagliga utseende, måste du intensifiera en befintlig läppfärg i sminkpaketet. Å andra sidan gå in i en helt annorlunda stilriktning, handla för en mörk - till och med dekadent - läppfärg som du inte har använt förrän tidigare. En nästan svart röd är en sådan färg speciellt lämpad för en vinterkväll händelse.

4.

Doppa din läppfärg ur valet från ditt sminkpaket genom att blanda det med en mörkbrun läppprodukt på en konstnärs palett. Lägg till så lite eller så mycket som du vill producera den nyans du har mest bekväma att ha. Ju mer ogenomskinligt ditt blandmedium är desto tydligare blir det mörkare resultatet. tjock, högpigmenterad yta, använd en cremebaserad mörkbrun läppstift. Om du vill ha en mer ren formulering, använd en mörkbrun läppglans. Lina och fyll i läppar med en penna i samma färg som din färdiga produkt. naken läppfodral istället om du inte har en som matchar. Smidig läppstift jämnt på läpparna med en läppborste.

5.

Förnya ditt utseende genom att köpa en ny läppstift eller läppfläck i den mörka nyansen du vill ha. Om du går så långt, lägg dig inte till en mellantonintensitet. Välj en djupare och mörkare än vad du tidigare har provat. Du kan bära din nya läppfärg på två olika sätt. En metod innebär att du fyller och fyller läppar med en penna som i steg 4, innan du läppar läpparna med läppstiftet eller läppfläcken. Detta ger dig ett mer färdigt utseende. Det andra alternativet kräver bara en färgad effekt, där du generöst sänker färgen till mitten av både övre och nedre läpparna innan du blandar utåt för att möta gränsen för din läpplinje. med en lätt kappa med tydlig läppglans om du vill.

Tips och varningar

  • Under de kallare månaderna kan du behöva byta ut några av skönheten Produkter du har använt regelbundet sedan början av året. Innan du gör din smink, se till att huden är hydratiserad med en rik fuktkräm som är lämplig för vintern.
  • Hitta den nyans som blir mest genom att titta på läppstiftets undertoner. Varma toner skulle komplettera en skönhet med guld i hennes hud, medan svalare nyanser som finns i en mörk läppfärg indikerar att den skulle vara bättre lämpad för någon med blåaktiga undertoner i hennes hud. Gärna bryta reglerna genom att kontrastera hud och läppstift undertoner om du har en trendig personlighet.
  • Oavsett om du är en trendsättare med en livlig stilstil eller en klassisk dam som helt enkelt vill lägga till lite sass i din semester smink, har du mörka läppar ett alternativ du kanske vill överväga. Oroa dig inte om att se ut som en av de odöda. 'Mörk' betyder inte automatiskt 'svart', men mer äventyrliga makeupälskare har verkligen gått den vägen. Här är en lista över förslag till riktlinjer som kan hjälpa dig att dra av detta dristiga drag med nåd och lätthet.